banner797
Maç için çok sıcak bir havada oynanan maçın öncesi kolay bir galibiyet bekleniyordu. Çarşambaspor galibiyetinden sonra algılanan öz güven fazlalığı sanki oyun anlamında takımımızı da fazlasıyla etkilemiş olmalı ki ilk yarıda gayri ciddi bir oyun oynamanın bedelini ağır ödeyecektik. Rakip takım bu 45 dakikalık dilimde 2.0 öne geçebilirdi. Fakat Bafraspor da şöyle bir etki var olduğunu da kabul etmek lazım.

SONUNDA BU MAÇI GALİP BİTİRİR DİYE SEYİRCİYE BİR ALGI YARATIYOR.

Tabiî ki bu algı ilerideki maçlarda fazla özgüven meselesi ile çatışır ve kargaşa yaratır mı bilemem. Maçın devre arası bir el futbolcularımıza uzanmış olmalı ki ikinci yarıda daha istekli ve agresif bir oyun ortaya koymaya başladık. İkinci yarıda ise gol yollarında final pası atacak oyuncu sıkıntısı çekerken hoca akıllı bir hamle yaparak forvet arkası oynama özelliği taşıyan EMRE TAŞGIN ı oyuna alarak adeta maçı da almış oldu.

Bu oyuncumuz buluştuğu her topu mükemmel paslar olarak finale taşıdı ve 4 ASİST 4 GOL yaparak duble menü yapmış oldu. Sıcak havada rehavet içinde geçen maçın ikinci yarıdaki oyunumuzun mimarlığını üstlenmiş oldu. Bu maçta yine bir hastalığımızın kaybolmadığını gözlemlediğimi söylemek zorundayım. Aynı oyuncuya devamlı oynama arzusu ve isteği. EMRE TAŞGIN, oyuna girene kadar bu maç FATİH AYTEKİN ile rakip takım arasında geçti dersek doğru olur sanırım. Bu üzerinde düşünülmesi gereken bir sorundur ama bakıyorum ki bu konuda galibiyetler geldikçe umursayan yok gibi. Ya rakip takım bu konuda önlem almayı akıl ederse ne olacak, bekleyip göreceğiz demekten başka çare yok gibi görünüyor.

Bir konu daha yazıya dökmek lazım diye düşünüyorum, orta alanda oynayan oyuncularımızın savunma ile hücum hattı arasındaki uzaklık nedeni ile zaman zaman çok zor durumlara düştüğüdür. Önümüzdeki süreçlerde zor maçlarda bu konuda sıkıntılar yaşayabiliriz diye düşünüyorum ama inşallah olmaz. BU anlamda yine çözüm olan oyuncu EMRE idi ve Sivas takımının savunması da yardımcı oldu diyebiliriz. Bugün Sivas takımı önünde tanıdığımız takımımız anlayamadığımız bir oyunla rahat bir galibiyet aldı dersek doğru olur sanırım.

Tabii ben bu düşüncemi kaleme alınca maçtaki oyunumuzdan memnun olmadığım sonucu doğar ve buda doğrudur. Rahat galibiyet aldığımız bu maçtaki oyunumuzu beğenmedim ve inşallah önceki maçlardaki yaşadığımız bir iyi bir kötü sendromuna girmeyiz. BAL liglerinin en zor gurubu diyebileceğimiz bu gurupta bizim rakiplerimizde kazanınca işler daha da kızışacak gibi gelse de bu kadro kalitesi ile bu ligi çok rahat şampiyon olarak bitirmemiz lazım diyorum ve bunu başaracaklar. SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876