banner798
 Maç sonrası yazdığım yorumlarda her ne kadar teknik anlamda analizler yaz samda ne İsa ya ne Musa ya yaranamama durumları ile sık sık karşılaşıyorum. Teknik anlamda takımımızın eksik yanlarını biraz daha fazla yazarak faydalı olacağımı düşünmekteyim.
 
Uzun yıllardır bafrasporla ilgili gördüklerim ve yaşadıklarım beni böyle düşünmeye sevk ediyor dersem yalan söylememiş olurum. Oysa takımımızın birçok iyi yanlarını görmekteyim ve bu konuda yaptığım bazı bencilliğin farkındayım. Ama daha öncede söylediğim gibi takımımızın temkinli olması adına eksik yanları daha fazla gündeme taşıyorum. Yenilgi üzerinden veya galibiyet sonrasında fırsatçılık asla yapmadım,takımımızın başarısını başka duygulara asla alet etmedim ve etmemde.
 
Mesela geçen yazımda biraz REMZİ ve EREN ile ilgili analizler veya eleştiriler yaparken onların kalitesinden şüphem olmadığını da belirtmek isterim. REMZİ konusunda belirtmek isteğim bazı hususları açıklamakta fayda görüyorum. Kaliteli bir oyuncu ve oyun zekâsı olarak üst seviyede bir oyuncu ama içerde oynadığımız maçlarda sanki biraz tedirgin oynayarak oyun anlamında etkisini azalttığını düşünüyorum. Eğer bu iç sahadaki tedirginliğini üzerinden atarsa final maçlarında bize çok faydalı olacağına inanıyorum.
Yanında oynadığı FATİH, EREN, ALİ gibi lig yaşamış oyuncularla takımımızı sonuca götürebilecek tecrübeye de sahip.
 
Ayrıca zorlu takımlara karşı takımımızın gösterdiği performansa baktığımızda hakikaten çok başarılı olduğumuz gerçeği de yadsınamaz. Final maçlarındaki zorlukları bu özgüvenle aşmamız en büyük şansımız olacaktır. Süreç lehimize işliyor teknik taktik olarak durumumuzun bazı eksik yanlarımıza rağmen iyi gidiyor. İnşallah sonuç olarak ligi başarıyla bitireceğiz.
 
HACINABİSPOR GERÇEĞİ.
 
Son haftalarda Bafra gündemine oturan bir takımımız daha ortaya çıktı. BAL ligine yükselme adına büyük özveri ile oynanan maçlarına ve taraftar olarak büyük bir kitleye doğru ilerliyor.
Bafralı futbolcularla büyük hava yakaladılar maçları yüzde yüz taraftarla oynuyorlar ama büyük bir maddi sıkıntı ile mücadele ediyorlar. Başkan HAŞİM abi bu işe gönül koyarak büyük bir özveri ile olayı götürmeye çalışıyor.
Geçen yıl ZİHNİ başkanın çabaları ile ayakta kalan bu yerli takımımızın bu sezon başka desteklere ihtiyaç olduğu gerçeğini Bafralı iş adamlarımızın görmesi lazım.
Bafra da kazanan ve işlerini iyi hale getiren iş adamlarımızın duyarsız kalmasını anlamak ve çözmek mümkün değil. İki üç kişinin çabaları ile Bafra nın sporu nereye kadar devam edebilir. Sponsorluk yasası ile Hacınabi spora yardımcı olmak mümkünken seyirci kalınması yakışık almıyor. İKİ TAKIMIMIZADA BU MEŞAKKATLİ YOLDA BAŞARILAR.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.