banner798
İKİ KONU İKİ YAZI
 
Yönetim kurulundaki arkadaşların zor günler geçirdiğini biliyorum. Sponsor buldular reklam aldılar ve bir hayli çalışıyorlar ama yeterli olmadığını olmayacağını biliyoruz. İşte bu nedenledir ki 1930 Bafraspor’a daimi gelir olacak bir projeyi elimden geldiğince yazmak istedim. Düşüncem şudur…
 
Hepimizin bildiği üzere yukarıda yani kulübümüzün yanında altyapı halı sahası var. O sahanın halısı artık kullanılamayacak kadar eskimiş ve hizmeti tehlikeli bir hal almıştır. Adeta beton haline gelmiştir. Alt yapı için aşağıda stadyumun yanında halı saha yapıldığına göre alt yapı futbol takımını oraya taşıyıp kulübün orayı OTOPARK yapabilirsiniz. Hastane ve parkların orada olması sebebiyle araçların yoğunluğunu hepimiz biliyoruz. Yaptığım hesaplara göre aylık getirisi 30 ile 40 milyar arasıdır ve bu gelir daimi olacaktır. Hemde hiç bir masraf yapmadan.
 
Söylenildiğine göre Sayın Suat KILIÇ, yukarıdaki halı sahayı yenileyecekmiş efendim hemen başka bir arazi gösteriniz ve ücretli halı saha yaparak oradan da gelir elde ediniz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız böyle bir çalışmayı derhal yapmalıdır…1930 Bafraspor’u kader mahkûmluğunu ilelebet bitirmelidir. O alana 150 araç aynı anda park halinde durabilir ve 1 TL saat ücreti alsanız günde 10 saat üzerinden hesaplasanız müthiş bir gelir elde edersiniz.Bir aylık bir süreçte alacağınız tek yardım Belediyeden bir kaç zabıta görevlisidir.İnşallah bu konuyu ciddiye alıp süratle üstüne gidersiniz.Futbol takımımızın alacağı sonuçlarla ilgili hareket etmeyi düşünmeden bu gelir sorununu halletmelisiniz.Benden söylemek yapmak sizden,İnşallah öylede olur ve belediyeye yük olmaktan kurtulursunuz.Ayrıca çok kısıtlı kaynaklarla boğuştuğunuzu ve belediyeden çok az imkan elde ettiğinizi de biliyorum.
 
İKİNCİ KONUMUZ TURGAY HOCA KONUSUDUR!
 
Hafta içi Turgay hoca ile ilgili birçok laf söylendi ve konuşuldu tabi ki bu tek taraflı olduğu için sanki biraz haksız bir durum oluşmuştu. Turgay hocanın ağzından çıkan bazı söylemlerin gerçek olup olmadığı ile ilgili bir konu idi. Pazartyesi günü kendisi yönetim kuruluna çağırılarak durum kendisine iletildi ve savunma istenince Turgay hoca kendini ifade edip yanlış algılandığını söyleyerek özür dilemiş ve konu kapanmıştır.
 
Bu safhalarda ise Turgay Hocanın benim bir yazımdaki hafif bir eleştiri nedeni ile bana çok kızdığını ve karşı atağa geçtiğini gözlemledik. Ben buradan kendisine şunları söylemek isterim. Yazılarımı kimseye sorarak yazmam ve oğlum takımda var diye hareket etmem. Bana sorabilirdi diye sitemlerini iletmişsin. Acaba bir düşün bakalım kaç kere seninle konuşmaya çalıştığım anda nasıl bir hareket tarzı sergiledin. Ama olan olmuş ve her şey geride kalmıştır herkes gergin ve korku içinde onun içindir ki, herkes sakin olmalıdır ve sabırlı olmalıdır.En başta Turgay Hoca olarak sen sakin olmalısın…Çok kin besleyen bir yapın olduğunu çok iyi biliyorum ve son olarak şunu tavsiye ediyorum,öfke ile hareket etme.Unutmalı ve önümüze bakalım.
 
SAYGILARIMLA VE ORDUDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.