banner798
Son iki haftadır oynadığımız futbol pek iç açıcı olmasa da, lider olmamız ve rakiplerimizin bizim sahamıza gelecek olması nedeni ile hala en avantajlı yakım konumundayız.

Maçın sıcak atmosferi nedeni ile her ne kadar manevi olarak bazı sıkıntılar yaşa sakta geçen günler içerisinde kendimizi toparlayıp tedavi edecek durumda olduğumuza inanıyorum. İnanıyorum ki yönetim ve teknik kadro bu konuda gerekli çalışmalara başlamıştır. Önümüzdeki Bulancakspor maçına kadar bu anlamda gerekli hazırlığı yapıp en iyi şekilde hazırlanacağımıza inanıyorum.
 
Aslında SOYASPOR maçında manevi olarak yıpranmamızın yani taraftarın çelişkiye düşmesi futbolcumuz HASAN tarafından yapılan eylemlerin bir sonucudur ve bu futbolcuya gereken cezayı bu yönetimin vereceğine inanıyorum. Fikstür avantajımızı tekrar eski konumuna getirmek için bu maçı mutlaka almalıyız diyorum. Bu konuda manevi desteğin yanı sıra futbolcularımızın maddi ihtiyaçlarını giderecek maddi desteği de Bafra halkı olarak sağlamalıyız. Tabii ki Bafra halkı olarak derken Bafra halkından beslenen büyüklerimizi kastediyorum. Birçok insanımız bu konuda yardımcı olursa bu takım neden 3 lige çıkmasın ve bu yardımlardan kastımız uçuk rakamlar değil.
 
Bu konuda her iş adamımız bin lira yardım yapsa bu sezonluk sorunlar aşılır sanıyorum ve bu katkıyı hiç üzülmeden yapacak birçok insanımızın var olduğunuz zaten biliyoruz. Kişisel düşüncelerden kendimizi arındırır arak hiçbir kaygıya düşmeden bu desteğin verilmesi şart.
 
Bu durumu sağlayacak birçok kurum ismi ben burada hoşgörülerine sığınarak söyleyebilirim mesela. KUYUMCU ABİLERİMİZ, ODA BAŞKANLARI, MÜTEHAHİTLERİMİZ, BAZI RESTORANT SAHİPLERİ, HALCİLER, OTO GALERİCİLERİ, UN FABRİKASI SAHİPLERİ, PETROLCÜLER VE BUNA BENZER ZENGİN İŞADAMLARIMIZ.
 
Her bir tanesi BİN lira yardım edecek yüz kişilik bir liste bu maddi sorunu aşar diye düşünüyorum ve kaygıları olanları biliyorum ve hiç kaygı duymayın makbuz alın gerisinden korkmayın diyorum. Bu konuda takipçiniz olacağımdan en ufak şüpheniz olmasın ayrıca çok değerli yöneticilerimiz var. Tabii ki bu konuda yöneticilerimize organize olma konusunda büyük özveri düşüyor. Yarından tezi yok hemen bir kurul oluşturup bu saydığım kişilere gidip gereken yardımları sağlamanız lazım ve sizlerinde gurur yapmasına gerek yok. İsteyenin yüzü bir kara, vermeyenin iki diye bir deyimimiz vardır. Rahat olun ve kendinize güvenin.
 
Bu büyüklerimiz bir şekilde hemen hepsinin futbol ile küçük büyük ilgisi vardır. Sorunu rahat bir şekilde anlatacak kendinden emin bir kurul oluşturulması tavsiyemdir. Bugün teknik ve taktik günü değil destek zamanıdır. Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.