banner798
Maçın ilk 15 dakikalık bölümünde çok iyi oynayınca bütün taraftarlarımızda bu takımı yeneriz olgusu hakim olmaya başladı.

Ve bu oyunun karşılığında golü de bulduk, fakat ne oldu ise attığımız golden sonra oldu ve bocalamaya başladık. Hani sanki golü
Atmasak daha iyi olacaktı gibi.10dakikalık kötü oyun ve bocalama hünerleri hat safhaya ulaşınca çok hatalı iki golü kalemizde gördük.

Maçı 90 dakikalık halde genel manada değerlendirirsek iyi bir futbol sergilediğimizi söyleyebilirim. Sadece sonuç getirecek vuruşları beceriksizlikten yapamadık.

Gol ve golden sonrası düşüncelerimizi iyi uygulayabilse idik maçı en kötü ihtimalle beraberlikle bitirebilirdik ama artık ders çıkaracak eylemlere geçmeliyiz.

Yediğimiz goldeki yerleşme ve hangi oyuncunun nasıl rol alması gerektiği üzerinde çalışmalıyız. Mesela cepheden gelen yüksek toplarda kimin kademe anlayışı ile oynayacağına karar vermeliyiz.

Bugün yediğimiz iki golde de ceza alanındaki bireysel hatalara sebebiyet vermemek için çabuk oyuncumuz BERKANT ,ı adam adama değil kademeci role alıştırmalıyız.Tabiî ki bu rolü yer ve zaman için iyi tayin ederek.

Ayrıca MERKEZİ oyun anlayışında hem anlayış hem futbolcu bazında eksikliklerimiz var. İkinci yarıda HAMİ AKYÜZ merkez oyununa koyulunca rakibe daha çok baskı kurduk ama maalesef golü bulamadık.

Eğer bu anlayışı takım içindeki futbolcular üzerinden iyi yerleştirebilirsek eminim ki daha başarılı oluruz. Kim ne derse desin veya ne yorum yaparsa yapsın ama ben takımımızın ilk defa şahsiyetli bir oyun sergilediğini Düşünüyorum.

Bu kadro üzerinde bir veya iki oyuncu tespiti ile daha iyi sonuçlar alabiliriz ve kimsenin korkmasına gerek yok.Tabiiki bu düşüncelerin  benim görüşlerim olarak algılanmasını rica ediyorum.Bir konuya daha dikkat çekmek lazım,bu takımı en iyi tanıyan iki hocamız iş başında ve değişikliğe de gerek yok ve gelecek hocanın nasıl bir etki ile hareket edeceğini bilemiyoruz.Tanıma veya yanlış etkilenme vesaire gibi.Bafra kamuoyu ve bu hocalarımız ile yola devam edilmeli diyorum ama baskı olmamalı.Görevden alınan hoca konusunda ise yanlış yorumlara gerek yok,çünkü yönetim gördüğü bazı yanlış eylemler üzerine acilen bu karar almak zorunda kalmıştır ve haklıdırlar.Hocalarımıza en azından belirli bir süre gerekli desteği vererek ne olacağını hep beraber görelim ve ben nedim hoca olarak daha kötüsü olmaz diyorum.Ama görünen tablo biraz rötüş le iyi olabilir.

İNŞALAH BAŞARILI OLURUZ.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.