banner798
Geçen hafta sinyal vermiştik ve bu sinyali kibarca dile getirmiş ve suya sabuna dokunmadan imalarda bulunmuştuk. Peki, suya sabuna dokunmadığımız konular ne diye soracak olursanız bunların en başında pozisyon verdiğimiz imalarında bulunmuştuk.

Peki, bu gol pozisyonlarında zafiyet gösteren oyuncularımız kim diye dile getirmekten imtina etmiştik ve takım içinde hakkımızda yanlış yorumlar yapılmak istenmesin dedik. Ama maçı seyrettikçe imtina etmek bir yana kişisel ihtirasların bizi yönlendirdiğini gördük.

Hasan, Fazlı, bu takımın hem yönlendiricileri olduğu gibi hem de sonucu hazırlayıcı pozisyonunda gelmişler ve bu duruma dur diyecek anlayış teknik anlamda kalmamış maalesef. Durum nerelere gider diyecek olursak önümüzdeki hafta daha iyi göreceğiz sanırım ama ben nedim hoca olarak geçen hafta pozisyon fazlalığı ile ilgili birkaç cümle sarf etmiştim ve aynen görüşüm fazlalık içerisinde devam ediyor. Ligin ilk yarısında oynadığımız bu takımı seyrettiğimiz halde öylesine acemice bir kadro ile sahaya çıktık ki anlatamam, hayatında arkası savunmaya dönük oynamayan GÖKHANI sırtı dönük oynattık ve arkasında pivot santrafor özelliği olan Polat ile Paralel oynayan oyuncuları keşfettiğimizde ise 45 dakikayı kaybetmiş olduk.

İkinci yarıya ise HASAN damgasını vururken sessiz kalan kenar yönetim maçın nasıl gideceğini de tayin etmiş oldu. Eğer son dakikalarda yenilmediysek biraz şansımızın yaver gitmedinsendir. Rakip takımın bu derece hırslı oynamasına ise HASAN SEBEP olmuştur.Bende top oynayan futbolcuydum ve bana da bu kadar hakaret eden bir futbolcuya karşı elimden gelen mücadelenin en yükseğini sergilerim. Kaybedilmiş bir şey yoktur diyebilirim ve hala avantajlı durumdayız ama bugün gördüğümüz manzara  hiç iyi değildi.

Ayrıca çalışan makine iyi işler diye bir durum vardır, bizim takımın işlemeyen durumlarını  yazmadık ama gördüğümüzü de kimse hafife almasın. Kafasına göre idmana çıkmayan ve kafasına göre adam sakatlayanların isteğine göre gidersek kimse kusura bakmasın sonumuz hüsran olur.

Kardeşim kimse kusura bakmasın ama ben artık bu uyarıyı yapmak zorundayım, kafasına göre idmana çıkmam veya çıkarım diye hareket eden topçu olur mu kardeşim. Fazlı, hasan, için iyi futbolcu dediğimiz günler oldu ama ben bunu centilmence konulara girmeden yazmaya çalıştım.

Ama bir gerçeği sizlere geç kalmadan uyarı olarak yazmam lazım,Son iki maçtır,özellikle çok kötü futbol oynuyoruz.Bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım.Son iki maçta işaret verdiğimiz halde Aslında sinyal olarak çok önceden işaret verdiğiniz halde ben yazmak istemedim ama maalesef artık bu uyarıyı yapmak zorundayım.

Savunmayı 20 metre önde kurduğunuzda idman zafiyetiniz hemen fark ediliyor ve sadece cepheden oynama yolunu seçiyorsunuz. Uzun boylu stopere uzun top oynamayı beceri sayıyor ve top alamayan hücumculara suç buluyorsanız ben bir şey  söylemek istemem.

Bakın kardeşim, ben hala diyorum ki bu takım açık ara şampiyon olması lazım, fakat kendi ayağımıza kurşun sıkacak hamleler yapmamamız lazım. Çift kale oyununda ofsayda devamlı düşen oyuncuya uyarı yapmaz iseniz o oyuncuya maç içinde söyleyecek bir şeyiniz kalmaz.

Bakın burada erken uyar yapmak istiyorum, herkes beyaz sayfa açsın ve kendisi ile yüzleşsin, ancak bu şekilde sorunları halledebiliriz. Eğer bu yüzleşmeyi yapmaz isek sonuç hüsran olur:Ve birçok konuyu yazmadan geçiştiriyorum ve her şey düzelir diyorum inşallah.

Saygılarımla

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.