banner797
Bafraspor’u bıraktık Samsunspor’a destek verdik!
 
MADDİ İMKANSIZLIKLAR!
 
1930 Bafraspor’un transferlerinin maddi sıkıntılar içerisinde geçen bu günlerde, maddi imkânsızlıkları aşmak isteyen Bafraspor’a bir çelmede Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den geldi.

150 KOMBİNE BİLET ALINDI!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin geçtiğimiz günlerde, Emin Kar'ı Nuri Asan Tesislerini ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, ziyareti sırasında bir açıklama yaptı,” Samsunspor’a, Bafra Belediyesi olarak destek vermeyi amaçladıklarını belirti, "Bu yüzden 150 adet kombine bilet almayı da kararlaştırdık." Demişti.
BAFRASPOR KAMUOYUNU!
 
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in, Samsunspor’a kombine bileti satışlarında yardımcı olduğu ve aynı zamanda da 150 kombine biletini Belediye adına aldı. Başkan Zihni Şahin 150 kombine biletini alarak Samsunspor’a yardımlarından dolayı, Bafra kamuoyunun eleştirilerinin hedefi oluyor. Bafra ‘’Spor’’ kamu oyununda oluşan düşünce de haber başlığımız gibi oldu.
 
NEDEN BÖYLE BİR YARDIMA İHTİYAÇ DUYULDU?

150 Kombine bileti acaba Zihni Şahin kimlere aldı? Neden böyle bir yardıma ihtiyaç duydu? Samsunspor,1930 Bafraspor’a transferlerinde dahi yardımcı olmayan... Samsunspor, elinde oynatmadığı futbolcularını Bafraspor’a göndermeyen bir Samsunspor’dan, başkanın nasıl bir beklentisi var? Bu kadar Samsunspor hayranlığı neden?1930 Bafraspor transferlerinde maddi sıkıntılar çekerken başkanın bu şekilde bir yardımda bulunması bizlere garip geldi. Kaldı ki Bafraspor’un sezon başlamasına az bir zaman kala, 1 transfer gerçekleştirmiş olması…

BİZLER HATIRLAMIYORUZ!

Bizleri yakından takip eden okuyucularımız çok iyi hatırlar.1930 Bafraspor o zaman ki adı ile, Bafra Belediyespor’ken 3.Ligde Samsun’u temsil ediyordu. O zaman Bafra Belediyespor profesyoneldi. O günlerde bizlerin takımı olan kırmızı-siyah takımımızın komine biletleri satışları vardı. Ne yazık ki, o zaman hangi Samsunspor başkanı, Bafra Belediyespor’dan kombine bilet almıştı. Bizler hatırlamıyoruz! Hatırlayan varsa da her türlü yoruma açığız…Samsunspor’da o zamanlar takım kümede kalma telaşı vardı.Onun için belki Samsunspor’un büyükleri bu durumu düşünemiyordu.Samsunspor’un takımının durumu ortadaydı.Samsun,Samsunspor’u ayaklandırmak için herkes ayağa kalmıştı.İstedikleri başarıya da geç olsa da ulaşmışlardır.

SAYGI DUYULMALIDIR

Bu konu üzerinde fazla durmak istemiyorum, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’i de kınamak gibi bir amacımız yok. Başkanımız kendi düşüncesi…Saygı duyulmalıdır.Ancak yapılan her işte biraz maziyi düşünmekte fayda var.Yoksa hakkınız da hemşerilerinizden biri “Bafraspor’u bıraktık,Samsunspor’a destek verdik.” Derseler sizlerde kızmayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.