banner867
 Bu sene ki düşmenin hiçbir mazereti yok. 50 futbolcu transfer edeceksin, 5 hoca değişikliği yapacaksın, yinede sonuç alamıyorsan bunun adı yanlış tercihler ve kötü kararlardır.  1930 Bafraspor yönetim kurulu üyelerini tanıyoruz. Tartışmasız bir şekilde iyi niyetli insanlardır. Bu nedenle her zaman destek görmüşler takımın çok kötü durumlarına rağmen ciddi eleştirilere maruz kalmamışlardır. Defalarca iyi niyetli uyarılar yaptık.  Buna rağmen aynı hatalar yapılmış ve Bafranın markalarından biri olan 1930 Bafraspor küme düşürülmüştür.
Her yıl kongreler çok geç yapıldı. Kayyum tehlikeleri yaşandı. Her defasında zaman telef edildi. Geç kalındı. Her şey aceleye getirildi. Ama artık bu olmamalıdır. Şimdi önümüzde bir fırsat vardır. Takım düşmüştür.  Başkan Çamaş ve yönetim kurulu derhal kongre kararı almalıdır. Bu kararı almamak, yumurta kapıya sıkışınca deyimi misali yine son dakikalarda iş işten geçince kongre kararı almak durumunda kalmak, tekrardan kayyum tehlikelerinin oluşması, yeni yönetimlere geniş çalışma zamanı bırakmamak hem Bafra’ya hem de Bafraspora  zarar verecektir.

Yönetim kurulunun hepsinin iyi niyetli insanlar olduğunu, fedakârca gayret ettiklerini biliyoruz. Bu nedenle kongre kararı alarak kulübün yeniden yapılanması için zaman sağlamaları gerekmektedir.
Halkın büyük desteği ile yeniden Bafra Belediye Başkanlığına seçilen spora verdiği destekle herkesin takdirini kazanan Sayın Zihni Şahin hemen bu kongre kararının alınması talimatını vermelidir. Bu karar ile geniş bir zaman yakalanmış olur. Bu geniş zamanda yeterli, tartışmalar, görüşmeler yapılabilir. İlçemizin spor politikaları belirlenebilir. İmkân ve kaynaklar konusunda çalışmalar yapılabilir. Ciddi bir yol haritası çizilerek kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar yapma fırsatı ortaya çıkabilir.  Gönüllüler oluşabilir. Bütün bunlardan kulüp ve Bafra kazançlı çıkacaktır.
1930 Bafraspor düşmüştür. Bu gerçeğin ışığında kulübe maddi bir yük gelmemesi için profesyonel sözleşmeler usulüne uygun bir şekilde fesih edilmelidir.  Bugüne kadar prim dahil her ücreti alan futbolcular hiçbir şey talep etmeden sözleşmelerini bedelsiz ve karşılıklı olarak fesih etmelidirler. Eğer etmiyorlarsa ettirmenin gereği yapılmalıdır. Kulübün Disiplin talimat maddeleri hayata geçirilmelidir.
 Bir hafta içerisinde başkan ve yönetim kurulumuz  resmi olarak  Nisan ayı sonuna kongre kararı almalı ve kongre ilanını gazetelerde yayınlamalıdır. Bu büyük bir hizmet olacaktır.  Bundan sonraki süreci takip edeceğiz. İnşallah hayırlı olur.
 
ADMİN
  A.D
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876