banner798
  Futbol nankör bir oyun diye kullanılan bir terim vardır ve bu terimi işi beceremeyenler sık sık kullanır. Zaman zaman bu iş plan program yapılmadan üstesinden gelinecek bir oyun değildir diye başlayan yazılarım olmuştur. Para ile yapan bile bu işi beceremezken parasız yapmaya çalışmakta aynı sonucu doğurur.
 
Bafra da aktif olarak futbolun içinde olmayan insanların yönetimlerine şahit oluyoruz. Yıllardır bu düzen bu şekilde devam ediyor ve gittikçe daha kötü durumlara düşüyoruz. Hiç bir şekilde iyiye gidiş yok ve düzelecek diye bir umutta yok. Alt yapı oyuncularından bir futbol takımı oluşmadığı için transferlerde hep yanılgılara düşüyoruz. Bu anlamda yapılması gerekenler bir türlü yapılmadığı için yerimizde yıllarca saydık derken ilk defaTUNCAY başkan alt yapı tesislerinde büyük bir çalışma ile tesislerin onarımını yaptırarak çocuklarımıza değer verdiğini göstermiştir.
 
İnşallah karşılığını Bafra olarak alırız. İlçelerde futbol adına iyi bir şeyler yapılacaksa  bu durumu belediye başkanları sağlar. Zihni başkan hep destek verdiği halde bir türlü başarılı olamadı. Başarılı olamamak futbolda vardır, ama daha sonra başarılı olamayacağın anlamına gelmez.
 
Bazı belediye başkanları vardır ki futbola darbe vurur, Hepiniz bildiği gibi DOĞANCA BELEDİYESPOR diye bir futbol takımı vardı. Yıllık masrafı 5 bin tl bile olmayan bütçe ile birçok iş başarılmıştı. Seçimlerde kazananİSMAİL MUTLU darbe vurmakla kalmamış takımı kapatmıştı.
Daha sonra futbolu seviyormuş görüntüsü ile Bafra sporda yönetici bile olmuştu..
Belediyede kapanınca ne garip tesadüftür Bafra Belediyesine kadrolu memur olarak işe alınıyor. Hayırlı olsun derken aklıma şu soruyu sormakta geliyor.O kadar gariban Para yok diye işten çıkarılmıştı.
 
Yani demek istediğim şudur, futbola en büyük darbeyi vuranlar yine bizim futbolumuz üzerinden reklam yapıyor ve istediğini elde ediyor.
 
Yaşadığımız yöneticiler sürecinde en gariban başkan olarak görev yapan TUNCAY başkana ALLAH kolaylık versin diyorum cani gönülden..saygılarımla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.