banner798
Maç öyle hızlı başladı ki anlatılacak gibi değil. Top bir o kalede bir bu kalede oynanıyor ve kimin gol atacağı belli değil. Eğer iki takımında teknik kapasiteleri biraz yüksek olsa birinci sınıf futbol ortaya çıkabilirdi. Daha önce yazdığım gibi bir iyi oyun bir kötü oyun mantığında düşünecek olursak sıra iyi oyunumuzda idi ve iyi oynayıp kazandık.
 
Her iki takımda kenar oyun oynama isteğinde ısrar edince maç bazen çok sert geçti. Çünkü her iki takım oyuncuları da anında o alanda top kazanma savaşına giriyordu. Maçın kırılma anları vardı fakat oyun skor tabelasını tayin etmek için zekâyı tercih etmişti. CAN oyuna girince orta alan ile savunma arasındaki boşluğu iyi kapatarak savunma anlamında takıma destek vermiş oldu.  Çünkü o dakikalarda mesut ve HÜSEYİN dökülüyor.Takımımız üst üste gol tehlikeleri yaşıyordu.
 
Kalecimiz DÜNDAR ben buradayım demese idi skor ve maç aleyhimize dönebilirdi. CAN bu anlamda gereğini yaparken tam bizim takımın oyuncularına uygun kontra atak fırsatı oluşturdu. İşte orada da sahne alma sırası UĞUR İLE FATİHE GELMİŞTİ VE onlarda bu fırsatı geri çevirmedi. Bu anda FATİH için ayrı bir sayfa açmak lazım diye düşünüyorum. Bu oyuncumuz son oynadığı 4 maç ile bizim aradığımız eski fatih olarak geri dönmüştür. Bravo diyorum ve böylesine zekâ kokan oyun sergilemek her futbolcunun harcı değildir.Onlar gereğini yaptı derken savunma anlamında müthiş oyun oynayan GENÇ BERKANT dan bahsetmemek olmaz.
 
Öylesine savaşçı bir ruh ile oynadı ki anlatmak ile olmaz seyretmek daha iyi olurdu diyorum seyretmeyenler için.BERKANT ve oynadığı oyun Bafralı gençlerin şans verildiğinde neler yapabildiğinin göstergesi olmuştur umarım.BATINAY da iyi oynadı diyebilirim. Bu sezon boyunca her daim şans bulan ve zaman zaman ilk on birde oynayan her maç mutlaka şans verilen MESUT için şunları yazmak zorunluluğu hissediyorum. Belki ben yanlış görüyorum. Attığı paslar ve uzun toplar gitmiyor, ayrıca bir futbolcu bu kadar yan pas geri pas ve yanlış pas kullanır mı arkadaş. Bu güne kadar yazmadım ve yine yazmak istemezdim ama şans bulamayan bazı futbolculara da nedim hocam bu durumu görüyorsun da yazmıyorsun eleştirisini yememek için yazdık. Böylesine şansı bizim çocuklarımız asla bulamaz.
 
İLK YARI LİDERİN ENSESİNDE OLMALIYIZ DEMİŞTİM.
 
İlk yarı liderin ensesinde olmalıyız demiştim ve daha iyisini bulduk. Çarşamba sporun yaşadığı KAOS bizim lehimize oldu ve ilk yarıyı biz lider kapattık şimdi onlar bizim ensemizde dolaşacak. İlk yarı maçları olarak aldığımız sonuçları ve şu anki liderliği başarılı bulabiliriz ama ben lig sonundaki liderliği tercih ediyorum. Futbolcuların alacakları ödendi ve herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.
 
BİR KAÇ DALKAVUK DIŞINDA.
 
O dalkavuklar ki zamanı gelince ortaya çıkarlar ve her türlü yalan iftira argümanlarını kullanarak gerçeklerin üstünü örterek bazı önemli kişilerin görmesini engellemeye çalışırlar.
Ama merak etmeyin biliyoruz biliyoruz. Zamanı geldiğinde bizlerde ortaya koymasını biliriz.
O dalkavuklardan bir tanesine geçen hafta yazı yazmadan gereğini yaptık zaten ve başarılı olduk sanırım. Bu anlamda şunu da okuyucularımın affına sığınarak yazıyorum. Bu futbol takımımızı eş dost hatırına ve para için araç olarak kullananlara gerekenleri yapacağım.Her ne kadar görmemezlikten gelenler olsa da.
Sonuç olarak ilk yarıyı başarılı bir şekilde kapattık ama henüz hiç bir şey başarılmış değil ama bu takım kaliteli oyunculara sahiptir. Transferler yapılacağı söyleniyor ve ben nedim hoca olarak şunu kamuoyuna duyurmak istiyorum. İki futbolcu transferi yeterlidir ve fazlası kaos yaratır ama hocalarımız görüşlerine ve düşüncelerine de saygı duymak zorundayız.
 
SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.