banner798
Belediye basın için demek ki doğru dedik.
 
Bafra Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını yaptı, bittirdi ve hizmete açtı. Belediye Başkanı haklı olarak İlçe Protokolünü bu hizmet alanına davet etti. Protokole burayı gezdirdi… Bilgiler verdi… Bafra Belediyesi bu geziyi kendi basın çalışanları eliyle Bafra’da bulunan ilçe basınına servis etti.
 
DEMEK Kİ DOĞRU DEDİK!
 
Bizde dedik ki,bu haber servis edilemez…Basın bu geziye davet edilir…Biz Basın olarak haberi yaparız…Röportajlarımız olur,protokolden ve Başkandan demeçler alır ve yayınlarız…DEMEK Kİ DOĞRU DEDİK…Birkaç gün sonra Canlı Hayvan Pazarına muhtarlarımız için gezi düzenlendi.Bu sefer ilçe basını davet edildi.İşte tam sözün yeri,”Bayram Geçtikten sonra ,kınayı istediğin yere yak…”
 
ELLERİMİZ HAVADA KALDI… OLAY ŞU…
 
Bafra Belediyesi için tam alkışlayacağımız bir iş yaptı dedik… Ama ellerimiz havada kaldı. Olay şu: Bafra Belediye tanıtım, reklam bayram ve önemli gün kutlamaları için Bafra’nın iki ayrı yerinde, biri terminalin bahçesinde, diğeri ise Gazi Osman Paşa mahallesinde Eski Kız Meslek Lisesi arkasında oldukça büyük boyutlarda BİLBORT yaptı. Belediye ve Başkan ZİHNİ ŞAHİN yaptığı hizmetlerin ve projelerin elbet tanıtımını yapacak bu son derece doğal… Düşündük ki artık Belediye özel firmaya ücretli reklam vermeyecek…
 
İYİDE BİLBORT VARKEN, ÖZEL FİRMA NEDEN?
 
Tanıtım ve kutlamalarını bu Bilbortlarda yapacak Belediyenin parası har vurulup, savrulmayacak… Sezar’ın hakkını Sezar’a verelim. Zihni Başkan Bilbortları fazla kullanamadı. Reklamdan uzak durdu… İsrafa kaçmadı. Ama gördük ki,”İYİ DE BİLBORT VARKEN, YİNE ÖZEL FİRMAYA AİT BİLBORTLAR, Canlı Hayvan Pazarı tanıtımında kullanıldı.
 
Eğer 2.BİLBORT yetmiyorsa, Bafra’nın her yeri Belediye’nin istediği sayıda ve büyüklükte bir BİLBORT yapabilirsiniz.
 
ÖZEL FİRMAYA ÜCRET ÖDEMEYE GEREK YOK…Eğer özel firma Belediyenin tanıtımlarını ücretsiz yapıyorsa onu da söyleyin…Bizde hem Belediyeyi hem de firmayı tebrik edelim.Yada Bilbortların en iyi müşterisi BELEDİYE Mİ?
 
—DEVAM EDECEK…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.