banner798
 Son zamanlarda kendisi sosyal medyada Kilise de çekilmiş fotoğraflarıyla fenomen hale gelen Samsun MHP Milletvekili A.adayı Dilek Kiraz gündemden hiç düşmüyor. Aslen Bafralı olup, İstanbul’da yaşayan Avukat Dilek Kiraz Samsun ve Bafra’nın gündemine oturmayı başardı.

Dilek Kiraz ismi MHP’nin gündemine önce geçtiğimiz yerel seçimlerde geldi. Yerel seçimlerden önce İstanbul’da, Samsun dernekleri başkanlığına (SAMDEF) getirilen Dilek Kiraz başarılı kimliği ile MHP kulislerinde adı geçmeye başlamıştı.

Başarılı bir iş kadını olan Kiraz Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) tek bayan genel başkanı olarak göreve seçilirken, genel Seçimlerde ise 'neden A.adayı olmadı?' sorusu önce gündeme geldi. SAMDEF Genel Başkanı Kiraz Bafralı hayırsever işadamı Kaya Aşçı ile ortak toplantılara girmesi, Aşçı'nın, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e açık desteği, aynı zamanda Kaya Aşçı'nın, istanbul'dan AKP milletvekili aday adayı olması da Bafralıların o dönemde hep gündeminde oldu. Dilek Kiraz'ın yine o dönemde AK Parti'den den aday olacağı bile söylendi.

Bafra`nın tanınmış bir ailesinin kızı olan Dilek Kıraz'ın baba evi KİRAZ APARTMANI'na ise seçimlerde bir çok partinin afişi asılmıştır. En son belediye seçimlerinde ilk olarak MHP bayrağı asılmıştı. MHP Bafra İlçe teşkilatı ve bayrağı asan arkadaşlar, 'Kiraz vekil adayımız binasını süsledik. Bir teşekkür telefonu açalım' dediler. Açılan telefonda ise büyük bir şok yaşayan MHP'lilerden derhal bayrağın asılan yerden alınması istenmiş ve MHP bayrakları Kiraz'ın baba evinden apar topar toplanmıştı. Bunu bilen MHP'lilerde ise 'Dilek Kiraz`da Ak Partili oldu' diye o dönem kulis yaptılar.

Sonuç olarak şimdi MHP'Den aday adayı olan Dilek Kiraz'a MHP'liler şu soruyu soracak mı?
Genel seçimlerde Kiraz hiçbir partiden aday adayı olmadı. Hatta evlilik yaptı. 'Siyasette gözü yok' diyenlerde oldu.
Bugünlerde MHP adaylığı ile tekrar gündeme gelen Kiraz nasıl Oldu da MHP samsun Milletvekili A.Adayı Oldu.
Bir resimle samsun gündemine konu oldu. Hemen de MHP'li oldu. Yarın ne olacak aday mı kalacak vekil mi olacak?
MHP'liler Kiraz'ın aday adaylığını reklam kokan hareketler olarak görürken, Bafra`da 'MHP nin bayrağını sallamayan Kiraz, MHP ismi ile gündeme gelmek istiyor' demezler mi?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.