banner797
  AK partide 6 aday adayı ile bir yarış yaşanıyor.  Bu yarışta kamuoyuna baktığımızda mevcut başkan Zihni Şahin’in çok ileride olduğu görülüyor.  Çünkü Zihni Şahin’in aday adaylığı başvurusuna halkın katılımı Şahin’e coşkulu bir şekilde destek  vermesi tüm anketlerde hem hizmet memnuniyetinin çok yüksek çıkması, AK Partide kimi aday olarak görmek istersiniz anketlerinde ise diğer  5 adayın toplamından fazla oy alması, genel merkezin başkanın performansından memnun olması, en çok oyu Zihni Şahin ile alınacağı gerçeği, AK partide kim aday olacak sorusundan çok Zihni Şahin’in adaylığı ne zaman açıklanacak sorusunu getirdi.  

Son olarak Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak Yusuf Ziya Yılmaz’ın Başbakan tarafından açıklanması ile Samsun’un 17 ilçesinin ne zaman açıklanacağı konuşulmaya başlandı.  Yusuf Ziya Yılmaz’ın adaylığının açıklanmasından sonra Havza’da karşılanması ve İl başkanlığında yapılan toplantıda Bafra’dan hiçbir AK Parti adayının bulunmaması, İl başkanlığında ki basın toplantısında ise AK Parti Samsun Büyük şehir belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Yılmaz’ın sağında İl başkanı Fuat Köktaş’ın solunda ise Zihni Şahin’in bulunması oldukça dikkat çekti.
Siyasi tecrübesi olanlar Samsun Büyük şehir belediye başkanlığı seçiminde AK Parti adayı Yusuf Ziya Yılmaz’ın, Bafra Belediye Başkanlığı seçiminde ise AK Parti adayı Zihni Şahin’in seçimlerden halkın her kesiminde oy alarak yüksek oy oranları  ile başkan seçileceğini, iki başkan arasında ki çok büyük yakınlık,  iki başkan arasında ki karşılıklı sevgi ve saygı nedeniyle Bütün şehir yasası dolayısıyla en karlı Bafra’nın çıkacağını ve Bafra’nın her alanda çok daha fazla hizmet alacağını söylüyorlar.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, bölge milletvekili hemşehrimiz olan Ahmet Yeni, bölge milletvekilleri, il başkanı Fuat Köktaş ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven yanında seçimlerin kazanılmasından sonra ise Bafra için Yusuf Ziya Yılmazı’ında Bafra’ya çok büyük katkılar yapacağı kesin olarak görülüyor. Bu isimlerin Bafra için tarihi bir fırsat olduğunu gördük ve Yusuf Ziya Yılmaz ilavesiyle tekrar söyleyebiliriz.
Kazanan Bafra ve insanımız olacaksa biz gerisini teferruat kabul ederiz. Bize göre Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin olduğunu düşünüyoruz. 

  Admin
Adem Dilek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.