banner867
 Birçok mücadeleler verilerek takımımızın 3 lige katılımı sağlandı ve adeta okyanuslar aşıldı diyebilirim. 

Fakat geldiğimiz son aşamada okyanusları aşan takımımız ilgisizlikten dolayı DEREDE boğulmak üzere. HÜSEYİN ÇAMAŞ ve yönetim kurulu sağlıklı bir düşünce ile borçları yapılandırarak önümüzdeki yıllara borçsuz girmek adına federasyon ve iddia gelirlerini oraya bağladı.

Doğrusuda bu idi, ama gelin görün ki takımımızı lige başlatacak bazı sorunları aşacak desteği hiç kimseden göremiyorlar. Gelinen aşamada takımımızın lige katılamaması gibi bir durumun oluştuğunun kimse farkında değil sanırım veya kimsenin umurunda değil. Ama gayet iyi biliyorum ki eleştiriye gelince herkes çok acımasızca eleştiriyor. Daha önce bu konuda yazmış idim ve öncelikle kulübümüzü yaşatmalıyız demiştim. Her türlü konuda eleştiri muhakkak olmalıdır ama olmayan veya destek vermediğimiz takımımızı eleştirmenin ne kadar geçerli olduğunu da düşünmemiz lazım diyorum. 

Sadece belediye başkanımızın destekleri ile nereye kadar gidecek, ayrıca bir konuya da dikkat çekmek istiyorum, yıllardır kaymakamlar gelir gider ama ben spor adamı olarak hiçbir kaymakamın spor konusunda Bafra ya hiç destek verdiklerine şahit olmadım. Ne iş yaparlar veya sporu hiç sevmeyen kaymakamlar Bafra ya mı geliyor anlayamadım. 

Ayrıca lige katılabilmemiz için sayılı saatler kala yöneticilerimizin takımımızı mahkemeye veren bazı Bafralı futbolcularımızı ikna edememesi sonucu zor anlar yaşadıklarını biliyorum.Bu konuda yorum yapmayacağım ama Bafra spor konusunda söz konusu para olunca hiç kimsenin takımı düşünmediği gerçeğin inde böylece tescillenmiş olduğunu gözlemliyoruz. Kim haklı veya kimler haksız düşünceleri ile uğraşmak zamanı değildir. Bu tür anlayışları yorumlayacak günler gelir gider, ama takım lige katılamadığı zaman herkes kaybedecektir. 

Olayın psikoljik yanı inatlaşmaya giderse takımın lige katılamaması hiç sürpriz olmaz sanırım ve bu yöneticilerimizin maddi yönde bu güne kadar verdikleri uğraşların sonuçsuz kalması durumunda kaderimize razı olmak zorunda kalabiliriz. Allah kolaylık versin.Sayın kaymakamımıza sesleniyorum…SİZDEN TOPLANTI DEĞİL İCRAAT BEKLİYORUZ.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876