banner798

Bundan sonra olsanız da;olmasında olur! 

1930 Bafraspor ikinci kez düşülürerek tarihe geçmiştir. 

Bir takımın teknik heyeti, futbolcusu, başkanı, yönetim kurulu, genel kaptanı, kulüp müdürü olmasa da bile bundan daha kötü durum olmazdı… 

Ligin dibindeyiz. Bu dipten başka dip yok… Bu facia daha sezonun başında geliyorum dedi. Kongrede takımın şampiyon olup 3.lige çıkmasında en fazla emeği olanlar yönetim dışına atılarak sonun başlangıcını hazırladı. Sezon başından beri devam eden teknik heyet seçimleri ve futbolcu transferlerindeki üst üste yapılan hatalardan hiç ders alınmadı, konuyu bilenlerden yardım istenmedi. 

Bafra Belediye Başkanı sürekli yanlış bilgilendirildi.45 kişilik kadro ile kaplar yapıldı.50 transferle rekorlar kırıldı. Sonunda bu günkü rezil duruma gelindi. Bundan sonra yapılacak olan şey maddi tasarruf ve geleceğin planlanmasıdır. 

Yönetimi oluşturan arkadaşların iyi niyetlerine ve kişiliklerine bir şey demek mümkün değildir. Zaten konuda bu değil… Konu yeterli olamamak, Futbol ve spor yöneticiliği konusunda başarı olamamalarıdır. Bu arkadaşlarımız hem kendilerine, hem de Bafraspor’a zarar vermişlerdir. İlerleyen zamanlarda maddi tasarrufun ve geleceğin nasıl planlanması gerektiğini yönetici arkadaşlarımız talep ederse onlara anlatırız. Bunu burada yazıya dökmek doğru olmaz. Bafraspor’umuza bir şey kazandırmaz…

A.D

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.