banner867
PARA UĞRUNA KANSER YAYIYORUZ!

Çağımızın en sıkıntı olayı, en gizli kanser yayan sinsi radyasyon ,insanların para uğruna,kendi canını hiçe sayması ve insan hayattının bu kadar ucuz olmasını kanıtlar niteliğinde olan,Gizli Baz istasyonları maselef canımızı ve canlarımıza o kadar zarar veriyor ki, zararın durumundan haberimiz dahi yok...Belki,evimizin üstünde yada bir arka sokağında gizlenmiş bir alıcı yada bir abartmanın bacası gibi görünüm verilmiş bir düzenek, ev sahibi yada apartman sahibi parasını GSM operatöründen parasını sözleşme ile birlikte cepliyor...Ama o kadar insanın hakkına giriyor ki, bunun hesabını diğer tarafta nasıl verecekler bilinmiyor...

SEVDİKLERİMİZİN HAYATI UCUZ DEĞİL!

İnsan hayattı bu kadar ucuz olmamalı,Kanser hastalığının adının bile anılması bu kadar korkunçken,radyason yayan ve buna izin veren, gözü para bürümüş, kötü niyetli insanlara diyorum...Birilerinin, bu insanlara, dur demesi gerekir...GDO'lu ürünlerin tüketildiği bir toplumda ,bu kadar kansorojen maddenin olduğu toplumda, sağlıklı yaşam kimse beklemesin...Haberimiz yokken canımızdan oluyoruz...Biz teknoloji düşmanı değiliz, ilkel baz istasyonları, şehir merkezine kurulmamalı ,buna da izin verilmemeli,Kamu spotu adına Baz istasyonlarının zararları hakkında kanımca sizleri bilgilendirmek istiyorum...

İNSANLAR,HAYVANLAR,BİTKİLER ve HATTA TOPRAKLAR ETKİLENMEKTEDİR.

Baz istasyonları, GSM şirketlerinin çekim gücünü artırmak için, koydukları bir verici araçlardır. Bir çeşit anten görevi görmektedirler...GSM şirketleri, kendi operatörleri her yerden çekmesini sağlamak ve daha çok müşteriye sahip olabilmek için, birbirleri ile rekabet halindedirler.Bu rekabette, çevremizi bir çok baz istasyonları ile doldurmuştur. Baz istasyonları, etraflarına çok yoğun radyasyon yaymaktadır ve bu radyasyondan, başta insanlar olmak üzere, hayvanlar, bitkiler ve hatta toprak bile etkilenmektedir.

BAZ İSTASYONUN ZARARLARI NELERDİR?

*Baz istasyonlarının çevreye yaydığı elektro manyetik dalgalar insan vücudundaki hücrelerin kimyasını bozmaktadır.

*Hücrelerin bozulmasına bağlı olarak da, büyük moleküllerin, yani protein, magnezyum, potasyum (vb) gibi, deforme olması, hücre zarlarının birbirine yapışması, hücre zarlarında delikler oluşması, bazı enzimlerin bozulması, sinir zarlarının bozulması, rüya görmenin azalması gibi sonuçlara neden olmaktadır.

*Ayrıca bu etkilere bağlı olarak uyku bozukluğu, asabiyet, unutkanlık, depresyon, baş ağrısı, baş dönmesi, parkinson, alzheimer gibi beyin hastalıklarına da neden olmaktadır.

*Baz istasyonlarının yaydığı, radyasyonun kanserde üç ayrı kademede etkili olduğu bilim adamları tarafından tespit edilmiştir.

*Birinci etkisi, vücutta ki kanser önleyici maddeleri yok ederek, bünyenin kansere karşı korunaksız hale gelmesini sağlar. ikinci etkisi, bu dalgaların kendisinin kanseri oluşturmasıdır.

*Üçüncü etkisi ise, kanser yapan maddelerin, hücrenin içine yerleşmesini kolaylaştırması ve mevcut bulunan kanserin, seyrinin ve etkilerinin artırılması dır.

*Radyo aktif dalgalar, kulakta işitme ve Kaybı kulak çınlamasına yol açmaktadır.

*Göz merceğinin bulanması, Göz korneasının bulanması, İns iltihabı, Göz dibinin harap olmasına eden olduğu belirlenmiştir.

*Radyasyona maruz kalan kişilerde, hücrelerin ölmesi sonucu Kısırlık, Otizmli doğan çocuklar, Döl yatağının ölmesi, Adet düzensizlikleri, Östrojen artışı nedeniyle, düşükler olabilmektedir.

*Baz istasyonlarının yaydığı elektro manyetik dalgaların bağışıklık sisteminin çökmesine neden olduğu, tıbbı kesinlik kazanmış bir gerçektir.

*Kan hücrelerine zarar vererek, kan içindeki, Alyuvarlar, Akyuvarlar, pıhtı oluşumunu sağlayan Pulları azaltır. Kanın kimyasını bozar.

*Beyin ve kanımız için, çok önemli olan asetilkolin esterazı eksiltir. Bu enzimin azalması ölümlere yol açabilmektedir.

*Baz istasyonlarının yaydığı radyasyona maruz kalan bölgelerde 20 yıl kadar sonra, kanser patlaması yaşanacağı, en az üç kişiden birinin kanser hastası olacağı düşünülmektedir.

*Kalp ritim bozukluğuna ve diğer bir çok kalp rahatsızlığına neden olmaktadır.

*Damar tıkanıklığı ve damar sertleşmesine de neden olduğu bildirilmektedir.

UMARIM BİR NEBZEDE OLSA,TOPLUMUMUZU VE VİCDAN SAHİBİ YETKİLİLERİN VİCDANLARINI SIZLATMIŞIMDIR.NEDEMEK İSTEDİĞİMİ SİZ YETKİLİLER ÇOK İYİ ANLAMIŞINIZDIR...HERŞEY PARA DEĞİL...NE OLUR ,SEVDİKLERİNİZİN HAYATTINI HİÇE SAYMAYIN VE BU KONUDA BİRAZ DUYARLI OLALIM,BAFRA'DA ÇOK SAYIDA BAZ İSTASYONU VAR...TÜRKİYE'NİN BİR ÇOK İL VE İLÇELERİNDE DE VAR...BUNUN ÖNÜNE GEÇİN, GEÇEMİYORSANIZ,ŞEHİR İÇİ DEĞİL, ŞEHİR DIŞINA KURMANIZI, YÜREKTEN İSTİYORUM...

karadeniz yıllarca KANSER ile uğraştı...Karadeniz’in hemen her evinde Çernobil’in etkileriyle yaşanan kanserden ölümler devam ederken,insanların Çernobil’i unutmalarının mümkün olmadığını savunduğumuz günlerde ,bilerek yanlış yapılmamalı,yetkilileri kamunun vicdanına bırakıyorum.

HOŞÇAKALIN...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876