banner798
Devre arasında takımımız için en büyük sıkıntı olarak gösterilen kulübe zayıflığının üzerine yönetim bu sıkıntıyı gidermek adına çok büyük cesaret örneği göstererek eksik bölgelere gereken takviyeleri yaptı. Ve bu maç gösterdi ki eksik bölgelerdeki oyuncuların takviye yapılması meyvesini verdi.
 
Kazanılan her maç işin puan olarak doğru yapıldığını gösterse de ben bu maçın kadro olarak Bafraspor’un daha çok güçlendiğini rahatlıkla gözlemlediğimi söyleyebilirim. Yönetim bu anlamda gerekeni yaptı diyebilirim. İnşallah bu cesaretin karşılığını alırız.

Futbol anlamında ise en çok korktuğumuz Çarşambaspor karşısında çok rahat bir oyun sergilediğimizi söyleyebilirim. Sahaya çıkan kadro olarak bence bazı sıkıntılar olsa bile zaman içerisinde bu durumun düzeltilebileceğine inanını yorum. Yeter ki ihtiraslı davranışlar olmasın. Yeni transfer oyuncularımızın oyun olarak yaptığı katkıları düşünecek olursak çok önemli bir eşikten geçtik diyebilirim.
 
Burada dikkat çekmek istediğim bir hususu belirtmek isterim. Bizim takımımız her maçı final havasında oynayacaktır ve rakiplerimiz bu duruma göre hazırlanacaktır. Eğer biz takım olarak final havasına giremesek hüsrana uğrayabiliriz. İşte burada tecrübeli oyuncularımıza büyük görev düşmektedir.
 
FATİH, HASAN, FAZLI VE YANINDA SAYABİLECEĞİM BÜNYAMİN, BURHAN bu anlamda yeni takviyelerle birlikte en kısa sürede takımı hedefe ulaştırabilirler. Bu maçta oynadığımız tecrübeli oyunu göz önüne aldığımda lig bitmeden biz bu işi bitirebiliriz. Sıkıntı yaşabileceğimiz konusunda bazı düşüncelerim olsa da yukarıda söylediğim gibi zaman telafi eder diyorum. Burada bir ipucu vermem gerekirse şöyle söylemek istiyorum. 
 
Bazı oyuncularımızın fazla pas hatasının YARATTIĞI SIKINTILAR DİYEBİLİRİM.

Bazı oyuncularımıza ayrı bir sayfa açmak isterdim ama attığımız son golden önceki 10 dakikalık bölüm beni bu konuda biraz daha beklemek gerektirdiğini düşündürdü. Tecrübem beni bu gibi durumlarda daha temkinli olmam ve yazmam gerektirdiğini söylüyor.Oysa bu Çarşamba maçını düşünecek olursam ve tahmin yürütecek olursam ikincin yarının ortalarında bu işi bitirmemiz gerekir diyebilirim bu kadro ile.Aslında genel olarak baktığımızda hiçbir sıkıntı görünmüyor ve gereken kişiler gerektiği kadar özveride bulunuyor ama bazı işgüzarların aniden Bafrasporlu olarak davranıp birden ülema kesilmelerinin sıkıntılarından korkuyorum.Nedir bu sıkıntılar derseniz herkese tavsiyem geçmiş yıllara bakmasıdır.Geçmiş yıllar derken kimse kötü anlamda algılamasın benim kastım tecrübesizlik anlamındadır.Kişilik olarak çok önemli ve değerli arkadaşlarımız vardı.Son olarak Bulancak spor maçına dikilmeliyiz ve beklemeliyiz diyorum.
 
SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.