Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Ayvacık Terice Ortaokulu'ndan Coşkulu Cumhuriyet Kutlaması

Samsun Ayvacık Terice Ortakulu; Cumhuriyet'imizin 97. Kuruluş Yıldönmü'nü coşkuyla kutladı.

Okulun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıl dönümünü; okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımızda; okul müdürümüz M. Recep GÜNEYSU tarafından açılış konuşması gerçekleşti.

Açılış konuşması sonrası, şiirler okundu ve " Sonsuza "adlı şarkı eşliğinde, öğrencilerimiz tarafından kareografi gösterisi sergilendi.

İlkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen bayrak yürüyüşü sonrasında, bireysel, sosyal ve ahlaki yönden örnek davranış sergileyen öğrencilerimize ödülleri verildi.

Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutluyor , Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

Programı hazırlayan öğretmenlerimiz Tuba BEŞİK ve Ulviye YÖRÜK KAYA ile emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz."

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.