Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Milli Eğitim Bakanı Özer Ordu’da

Çeşitli ziyaretler kapsamında Ordu’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu’daki başarının daha da yukarıya çıkartılması için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.

Ordu Valiliği ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Özer, eğitime desteklerinden dolayı Ordu Valimiz Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, milletvekillerine, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, il müdürü, ilçe milli eğitim müdürlerine, okul müdürlerine ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.

“ORDU’DAKİ BAŞARIYI DAHA DA YUKARIYA ÇIKARTMAK İÇİN BURADAYIZ”

Ordu Valiliği sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Ordu çoğu illerimize göre eğitimde çok başarılı bir grafik sergiliyor. Eğitim ve başarı parametrelerinde iyi noktaya doğru her geçen gün daha hızlı ilerliyor. Bu sürecin ortaya çıkmasından dolayı Ordu Valimiz Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, milletvekillerimize, AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a, il müdürümüze, ilçe milli eğitim müdürlerimize, okul müdürlerimize ve tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu başarının ortaya çıkması bu birlik ve beraberlikten dolayıdır. Bu başarıyı daha da yukarıya çıkartmak için durum değerlendirmesi yapacağız. Ordu’nun ihtiyacı olan ve eğitiminin kalitesinin daha da yukarılara çıkartılması için ne ihtiyaçlar varsa onları hep birlikte değerlendireceğiz. Temel hedefimiz Ordu’nun başarısının daha da yukarılara taşınmasıdır” dedi.

Ziyarete, AK Parti Ordu Milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.