Öne Çıkanlar bafra hamit kılıç
banner798

Samsun ürünlerine yoğun ilgi
banner852

Anadolu'dan gelen binlerce ürünün ziyaretçilerle buluştuğu, Antalya’da ANFAŞ Fuar Merkezi’nde ‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganı ile gerçekleşen YÖREX Fuarı’nda adeta Samsun rüzgarı esti. Samsun STSO’nun önderliğinde oda ve borsaların destekleriyle açılan dev Samsun standında sergilenen yöresel ürünler katılımcıların ilgi odağı oldu.

Samsun'un ve Bafra'nın yöresel stadına Antalya fuarında yoğun ilgi

Antalya’da ANFAŞ Fuar Merkezi’nde ‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganı ile gerçekleşen YÖREX Fuarı’nın açılışı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı. Fuara bu yıl 81 ilden 114 oda ve borsa, 16 kalkınma ajansının yanı sıra valilikler, belediyeler, 85 kooperatifi, üretici birlikleri ve firmalardan oluşan 655 katılımcı yer aldı. Fuarda, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) önderliğinde oda ve borsaların destekleriyle açılan dev Samsun standı, katılımcıların büyük ilgisiyle karşılaştı. Fuara, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın yanısıra Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Meclis Başkanı Haluk Akyüz, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, ilçe oda ve borsa başkanları ile birlikte bazı kamu kurum ve kuruluşların da müdürleri katıldı. Samsun TSO Yönetimi, oda-borsa başkanları, büyük ilginin olduğu Samsun standına gelen ziyaretçilerle yakından ilgilendi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYÖREX Fuarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876