Öne Çıkanlar master Doluluk oranı
banner867

Yerli ve yenilenebilir enerji cari açığımızın kapanmasına yarar sağlıyor
banner852

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “yerli ve yenilenebilir enerji cari açığımızın kapanmasına yarar sağlıyor”

Enerjisi olmayan bir ülkenin medeni olmak ve kalkınmaktan bahsedebilmesinin mümkün olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yerli ve yenilenebilir enerjideki her bir puanlık artış cari açığımızın kapanmasına yarar sağlıyor” dedi

26 farklı şehirdeki 52 yeni hidroelektrik santralinin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enerjisi olmayan bir ülkenin medeni olmak ve kalkınmaktan bahsedebilmesinin mümkün olmadığını belirterek özellikle yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının bunun için önemli olduğuna dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çevrecilik ve bazı kisveler altında koparılan yaygaranın amacı bu yatırımları sektere uğratmaktır. Yerli ve yenilenebilir enerjideki her bir puanlık artış cari açığımızın kapanmasına yarar sağlıyor. Türkiye büyür ve gelişirken enerji ihtiyacı daha da artacaktır. Son 18 yılda devreye aldığımız 68 bin megavat kapasitenin yüzde 55.4’ünü yerli kaynaklar oluşturdu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876