banner798
Yaşanan ve yaşanmakta olan futbol sorunlarını düşündüğümüzde veya gördüğümüzde gelecek adına neler yaşanabileceğini tahmin etmek zor değil sanırım.
 
Oysa futbol için doğru düşünce temelinde hareket etme tarzı ve niyeti, birçok sorunu kendiliğinden yok etme imkânına sahiptir.
 
Başlıktaki cümle sizleri okur olarak yanıltmasın, bahsetmek istediğim insan odaklı bir başlıktır. Öncelikle iyi niyet ve toplumsal düşüncenin, yöneticilerdeki karşılığıdır. İstediğiniz kadar para ve mali imkânlara sahip olsanız da işi insan temelinde vicdanlara sunamaz iseniz sonuç hüsran olacaktır.
 
Çünkü orada günlük başarı arzusu ve reklam amacı vardır. Herkes yönetici olmak ister ve olmalıdır da ama ne niyetle yapmak istediği çok önemlidir. Bu hak herkes için vardır ve olmalıdır da. Bu konuda en şanslı takımlardan birisi olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim.
 
Sayın Başkanımız ZİHNİ ŞAHİN bu konuda herkessin yolunu açık tutarken HÜSEYİN ÇAMAŞ istemediği halde talip olunca görevi kabul etmiştir ve buda işin insani boyutudur. Hiç kimsenin bu ahlaki duruşa laf söyleyemeyeceği gibi şampiyonluk konusunda verdiği özverili mücadeleye laf söyleyemez.
 
Birçok konuda sportif olarak  Sayın Başkan HÜSEYİN ÇAMAŞ mülayim davranmıştır ve hak etmediği davranışlara maruz kalmıştır. Bu davranışlar içerisinde bulunan insanları kategorize etmek lazım ama bu mevzu uzar gider ve insani boyuttan çok sallama pozisyonuna girer. Ama ben NEDİM HOCA olarak HÜSEYİN ÇAMAŞ kişiliğini ve karakterini bilen bir insan olarak yazılarımda kendisini üzdüm isem kendisinden özür diliyorum.
 
Belki bu ifademi yalakalık olarak değerlendirip bana sallayanlar olacaktır ama hiç umurumda değil ve HÜSEYİN ÇAMAŞ benim gözümde her zaman ahlaki değerleri ve kişiliği önemli değere sahip bir insandır. Kendisi söylemez ama birçok ihtiyacı olan insana ekmek parası Kazandırmıştır ve bu yönü asla kimse tarafından bilinmemektedir. Yöneticilik bitebilir ama HÜSEYİN ÇAMAŞ her zaman iyi niyetle anılacaktır ve keşke bırakmasa.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.