banner798
1982- 83 Yıllarından bu tarafa Bafraspor’u iyi tanır iyi bildiğim gibi bu günlere kadar görev alan bütün unsurları yaşamış ve görmüş bir spor adamıyım. O yılardan bu günümüze kadar birçok insana ve olaylara şahit olmuşumdur. İleride bir kitap yazsam Bafra da iyi talep göreceğine inanıyorum. Benim tanık olduğum yıllar ve bildiğim daha öncesi de dahil olmak üzere Bafraspor hep şampiyonluğa oynamıştır. Benim tanık olduğum yılları ele alırsak bu şampiyonluğa oynamanın bedelinin insanlar üzerinde yarattığı etkileri hep düşünmüşümdür ve neden niçin diye hep kendi kendime sormuşumdur.
 
Bafraspor etiketi ile Belediye Başkanı olmak isteyenlerimi veya Bafraspor ismi üzerinden milletvekilliği hayali kuranlarımı görmedik. Veya Bafraspor başkanı olabilmek için ne uğraşlar verildiğini mi görmedik. Yönetici olabilmek için yalvarmaktan bitkin düşenleri ve yönetici olduktan sonra bulunmaz Hint kumaşı misali davrandıklarına da şahit olduk. Hiç kimseye futbol dünyasında iyi demeye gelmiyor, hiç futbolu bilmeyen bir kişiye 2,3 yıllık sürede futbol ile ilgili sohbetlerimizde bir şeyler öğretmeye çalıştığımız kişilerin has bel kader bizlerinde tavsiyeleriyle yönetici olduktan sonra nasıl değiştiklerine de şahit olduk. Pozisyonunu korumak için iftiracılık kampanyalarına katılanlara da şahit olduk yıllarca. İftira at yıprat ve ayakta kal. Uzun yıllar boyu futbol sahasına adım atmayanların birden futbolun içine daldıklarında futbolumuza ve gençlerimizin geleceklerine nasıl limon sıktıklarını da gördüm.
 
3 kuruş elde edebilmek uğruna Bafra’da ne gençlerin yok edildiğine şahit oldum.3 kuruş elde edebilmek uğruna bütün arkadaşlarını satanlara şahit oldum. Bafraspor etiketi üzerinden insanlara ne şantajlar yapanlara şahit olmuşumdur. Dışarıda veya başkalarının yanında bülbül gibi şakıyanların karşımda dut yemiş bülbül gibi sustuğuna şahit oldum. Sırtımızdan nasiplenenlerin hançerlerini çok defa yaşamışımdır. Bafraspor menfaatleri uğruna birçok mağduriyetler yaşamamıza rağmen sahteden Bafraspor’luyum diyenlerin iftiralarına mı maruz kalmadık. İyi oynadığında övdüğümüz futbolcuların azıcık eleştirdiğimizde bizlere nasıl düşman olduklarını mı yaşamadık.
 
Bafra spora antrenör olmak için telefonlarımızı aşındıranların antrenör olduktan sonra ikinci yüzlerine mi ve iftiralarına mı şahit olmadık. Onun için diyorum ki Bafraspor’un öncesi ve sonrası davranışlar anlamında sıkıntıları olmuştur. Bu sayfalarda bu anlamda örnekler yazsam inanıyorum ki birçok kişi Bafraspor cümlesini ağzına almaya korkar. Son yıllarda ise teknolojilinde gelişmesi ile bu sahte Bafraspor’lu yum ayakları ve yalakalık kokan yorumlara şahit oluyoruz. Futbolun aslında görünen yüzü hep aynıdır ve bu kural değişmez.
 
HERŞEY SAHADA BELLİ OLUR. Ben ve benim gibilerin Bafra futboluna olan sevgisi 3.5 kurnazın iftiraları ile yıkılacak gibi değildir. Benim görüşlerimi beğenmeyenlerin başka argümanlar kullanarak iftiralar atmasına gerek yok. Benim yerim yurdum bellidir ve taraftarımızın hepsi benim nasıl bir insan olduğumu bilirler. Yazdıklarımdan veya eleştirilerimden çekinmeyiniz arkadaşlar asıl yazmadıklarımdan korkunuz ve iftiralar atarak beni tahrik etmeye çalışmayınız. UZUN YILLAR MAÇA DAHİ GELMEYENLERİN BEN BAFRASPOR’LUYUM DEMESİ BANA SAÇMA GELİYOR. Biraz saygı beyler biraz saygı.
 
Amasya maçında sezonun en iyi futbolunu oynayan takımızın inşallah bu futbolu önümüzdeki maçlarda gollerle süsleyerek hedefe doğru ilerler. Bu vesile ile bir şeyi daha taraftarımıza bildirmekte fayda görüyorum. Bu hafta sahamızda oynayacağımız ATAKUM BELEDİYESPOR kendi yorumumla maçı Kanal S tarafından naklen canlı olarak yayınlanacaktır, bunu da sizlerle paylaşmak istedim. SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.