banner797

Merhaba sevgili okuyucularım; bu yazımda sizlerle Bafra’nın en iyi bilinen iki caddesi hakkında konuşmak istedim,Bildiğiniz gibi Bafra’mız Karadeniz’in en güzide ilçeleri arasında dır ve en büyük ilçesidir. 

Ben,Bafra’yı seviyorum.Bafra ile yaşıyorum…!Demek bazen yetmiyor,kamu oyunda ve halk arasında ileri gelenler hep bu tarzda konuşmalarına zaman zaman rastlarız.Şimdi ise bu rastlantılara bir yenisi daha eklendi.

Neymiş Gençlik Caddesi eski günlerini arar olmuş,neymiş Gençlik Caddesi eski şah şahlı günlerini kaybetmiş, gündemden düşmüş,artık yerini Bulvar Caddesine bırakmış,Bulvar Caddesi daha huzurluymuş v.s…Arkadaşlar saçmalamayın ya…Gençlik caddesi Bir EKOL dür…Unutmayın bunu…Bulvar caddesinde Olup da Gençlik caddesinde olmayan ne var! Aynı kaldırım gençlik caddesinde yok mu aynı ışık Gençlik caddesinde yok mu?...

Neymiş Gençlik Caddesi Bitmiş…Ya bir gidinde bakın İftardan sonra caddeyi bir gezin bitmiş mi?bitmemiş mi? Gördüğünüzde TOKAT gibi çarpsın yüzünüze…Hani deseniz ki! Bulvar caddesinde Gençlik caddesinden farklı saya bileceğiniz bir şey olsa bende size katılacam ama yok.Ama Bulvar ve Gençlik Caddesi arasında Fark yok…Sadece Fark var…

Nasıl mı?

En kaliteli dondurmacıların Gençlik Caddesinde olduğu,Bafra Garnizon Komutanlığının Gençlik Caddesinde Olduğu,Zafer yürüyüşün Genlikte yürüldüğünü unutmamak gerekmektedir.Hee birde Bafra’mız dışarıda bir tarım ovası olarak bilinmektedir,Cadde olarak ise Gençlik caddesi olarak anılmaktadır,Bafra’ya gelenler zaten ilk burayı gezerler,Bafra’nın ve Bafralının kalitesini burada görürler,birde şöyle karşılaştıralım,Neymiş Gençlik Caddesi gençleri çok kavgacı,zararcı, ve küstahmış sanmıyorum,Lütfen bulvar ve gençlik caddesi asayişini bir araştırın hangi cadde de daha fazla kavga oluyor bir bakın.

Bakın gece belli bir saatten sonra ALPARSLAN Parkına neler dönüyor!,Bakın sevgili okurlarım ilk olarak busene Sosyete Sokağı ve sonradan Ramazan Sokağı olan fuar alanında Gençler ne yapıyor?,Bakın 100.yıl Bulvarında Trafik işaretlerinin gece çalışmadığı sürekli Kırmızı lambasının yandığı ve artı 1 saatte 53 kişin trafik işaretinden geçtiği,takip ettim.İlgilerin bu konuya duyarlı olmasını bekliyorum.Bakın bulvar caddesinde ne kadar sorunsuz bir cadde idi demi ama bayağı sorunları varmış?

Heeeee…Şunu unutmuştum özür dilerim okurlarım Bulvar caddesinde ALLAH aşkına bir kaldırımlara bir bakın yaaaa…Adam kaldırımda mısır satıyor satabilir!adam dükkanın önüne kaldırıma nevresim takımlarını,halılarını sermiş,sanki büyük Pazar!Bütün iş yerlerinin önünde ya kendi malları yada kendi reklamlarını yazan afiş ve tabelaları var yaa…Bu ne şimdi Gençlik caddesi bitmiş diyen zihniyete sorarım AHMAK olmayın hangisi ÖZELLİĞİNİ yitirmiş.Özelliğini yitiren varsa sizlersiniz,hangisi gündemden düşmüş…buda okurlarıma kalsın…

Bana göre bu tür yakıştırmaları yapmış olan kişiler SAÇMALAMIŞ VE AHMAKLAŞMIŞ,Kimse yanlış anlamazsın benim amacım Bulvar Caddesini kötülemek veya rencide etmek değil sadece Bafra’nın caddesi olan Gençlik Caddesi Bir EKOL dür, ben bunu hatırlatmak istedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.