Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

30 Ağustos, Milletimizin Emsalsiz Vatan Aşkının İlanıdır
banner852

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tarihin her döneminde vatanseverliğin, cesaretin ve kahramanlığın timsali olan aziz milletimizin verdiği destansı mücadelenin başarıyla sonuçlandığı Büyük Zafer'in 97. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

30 Ağustos, tarihi boyunca bağımsızlığı uğruna tüm varlığını ortaya koyan milletimizin, imkansızlıklar karşısında dahi göğsündeki iman ve yüreğindeki cesaretle mücadele edişinin ve emsalsiz vatan aşkının ilanıdır.

1071’de Sultan Alparslan kumandanlığında Malazgirt’te verilen mücadelenin bir benzeri asırlar sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde verilmiş; 1071’de ebedi vatanımız olan Anadolu’nun bağımsızlığı 1922’de bir kez daha milletimizin sergilediği inançla tescillenmiştir.

Kurtuluş Savaşı’mızın başarıya ulaşmasında en önemli etkenlerden biri olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal aşkı, cephe gerisinde ortaya konulan fedakârlık ve kahraman ordumuzun cesareti vardır.

‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet’ ilkesi etrafında birleşen milletimiz, yüzlerce yıldır bugüne kadar karşısına çıkarılan tüm tehdit ve saldırıları bağımsız yaşama iradesiyle tarihe gömmüş, bugün de aynı kararlılıkla geleceğe emin adımlarla yürüyüşünü sürdürmektedir.

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı’nın 97. yıldönümü vesilesiyle, başta Büyük Zafer’in Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876