Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

40 Ülkede Milyonlar Sevinecek
banner852

Hüdayi Vakfı Kurban Bedellerini Açıkladı

Bu yıl “Kurban, Fedâkârlık Bayramı” çağrısıyla yola çıkan vakıf, vekâletle kurban kesim bedelini; yurt dışında 1.000TL, yurt içinde büyükbaş kurbanda bir hisse 2.100TL, küçükbaş kurbanda ise Kıvırcık Koç 1.950TL, Büyük Koç ise 2.250TL olarak belirledi.

Afrika, Asya, Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu, Uzak Doğu gibi farklı coğrafyalarda, ihtiyacın en fazla olduğu bölgelerde keseceği kurbanlarla milyonlarca ihtiyaç sahibini sevindirecek olan vakıf, bayram günleri İstanbul’da da 8 bin dar gelirli aileye kurban eti dağıtacak.

İstanbul’da Hijyenik Ortamda Kurban Kesim Hizmeti

Kurban Bayramı’nda Üsküdar ve Küçük Çamlıca’daki iki merkezinde tesis ettiği modern ve hijyenik kesimhanelerde kurban organizasyonu gerçekleştiren Hüdayi Vakfı, koronavirüs salgını sonrası aldığı ilave tedbirlerle İstanbul halkına gönül huzuruyla kurban ibadetini yerine getirme imkanı sunuyor. 

Vakfın kurban organizasyonu hakkında bilgi veren Aziz Mahmûd Hüdâyi Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Serdar Eryılmaz, “Kurban sadece vacip bir ibadetin ifası değildir, aynı zamanda paylaşmanın ve yardımlaşmanın en canlı tezahürlerinden biridir. Kurban bayramı; ikram, ihsan ve fedakârlık günleridir. Bilhassa içinden geçtiğimiz bu zor zamanlarda din kardeşliğini yaşama bayramıdır. Toplumumuzdaki fakirler, garipler, İslâm coğrafyalarındaki mazlumlar, muhtaçlar ve çaresizlere kurban vesîlesiyle de olsa tebessüm ettirme bayramıdır. Bu vesileyle tüm hayırseverleri ülkemizde ve dünyanın dört bir köşesinde yaşanacak fedâkârlık bayramına ortak olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876