Öne Çıkanlar Midye samsunda kaza
banner798

6'lı masa bugün 3. kez bir araya gelecek
banner852

Muhalefet partileri tarafından oluşturulan 6'lı masa bugün 3. kez bir araya gelecek. Demokrat Parti ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde 6'lı masa ile ilgili dikkat çeken bilgiler de ortaya çıktı. Buna göre Kılıçdaroğlu'nun asıl hesabının DEVA, Gelecek ve Saadet'in oy oranlarıyla ilgili değil, masanın genişletilmesi konusunda olduğu belirtildi.

Chp, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve DEVA Partisi tarafından oluşturulan 6'lı masa bugün bir kez daha toplanıyor. Toplantı öncesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masaya bakışı hakkında dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

NELERİ GÖRÜŞECEKLER?

Duvar'da yer alan habere göre 6'lı masada dış politikadaki gelişmeler, son günlerde yeni açıklamalarla tırmanan göçmen sorunu ve ekonomideki sorunlar ele alınacak.

KILIÇDAROĞLU'NUN AKLINDAKİ PLAN

Masa hakkında bir dikkat çeken detaya daha yer verildi. Buna göre CHP liderinin, anketlerde toplamda yüzde 5 gösterilen DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Partisi'ni masada asıl tutma nedenine vurgu yapıldı. Kılıçdaroğlu'nun bu partilerden yüksek bir oy beklentisi olmadığı ancak partileri, masanın genişlemesi açısından önemli gördüğü kaydedildi.

"SAYISAL ANLAMDAN ÇOK POLİTİK ANLAMI VAR"

Yani Kılıçdaroğlu ve Akşener, 6'lı masanın sayısal anlamından daha çok politik anlamına odaklanıyor. 2023 seçimlerinde her kesime hitap etmeyi hedefleyen CHP ve İYİ Parti, masanın ana gündeminde bu konuya yer veriyor.

Anahtar Kelimeler:
ChpMHPAk PartiSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876