Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner797

Başkan AŞÇI Samsun Benim İçin Sevdadır
banner852

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Cumartesi günü vereceği birlik ve beraberlik yemeğiyle Türkiye'nin dört bir tarafında yaşayan tüm Samsunluları tek çatı altında toparlamayı hedefliyor.

BÜYÜK BULUŞMA CUMARTESİ GÜNÜ
Genel Başkanlığını Samsunlu ünlü iş insanı ve Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı'nın yaptığı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Cumartesi günü akşamı İstanbul'da Wyndham Grand Otel'de vereceği gala yemeğiyle 
büyük buluşmaya hazırlanıyor. 30 Kasım akşamı düzenlenecek yemek öncesi açıklamalarda bulunan Genel Başkan Kaya Aşçı, 'Gurbette yaşayan Samsunlular olarak benim büyük bir hayalim var. Samsunluları İstanbul Yenikapı'da buluşturmak ve İstanbul Feshane'de Samsun Günleri'ni görkemli bir şekilde yaparak Samsunlular olarak tek ses tek nefes olmaktır.' dedi.

SAMSUN BENİM İÇİN SEVDADIR
Samsun'un adını taşıyan sivil toplum kuruluşlarında 12 yıl boyunca başkanlık yaptığını ve bu bayrağı büyük bir onurla taşıdığını ifade eden Aşçı, 'Bu süre zarfında Sayın Cumhurbaşkanımızın da katıldığı büyük etkinliklere imza attık. Samsunluları her zaman tek çatı altında toplayıp şehrimizin sesini tüm Türkiye'ye duyurduk. Ben Samsun sevdalısı bir iş insanı olarak nerede bir Samsunlu varsa elimden geldiğince destek olmaya gayret gösterdim. Aynı azim ve inançla yolumuza bundan sonra da devam edeceğiz. Samsun'un olduğu her yerde benim için akan sular durur.' diye konuştu.

KATKI SUNMAK İÇİN BURADAYIZ
30 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da yine Samsunlularla büyük bir buluşma gerçekleştireceklerini belirten Aşçı; 'Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak İstanbul'da Samsunlu hemşehrilerimizin büyük katılımıyla bir gala yemeği düzenleyeceğiz. Bu yemek sonrası yapacağımız projelerimizi halkımızla paylaşacağız. Sivil toplum kuruluşları bir ülkenin göz bebeği olup bizler de burada Samsun'un özlemlerini, beklentilerini, sorunlarını dile getirip çözüm yolları konusunda fikirlerimizi beyan edeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizi utandırmasın.' diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876