Öne Çıkanlar Samsun master
banner797

Biden beyaz saraya yakın
banner852

Amerika Başkanlık Seçimleri yakından takip ediliyor. Gelen son dakika haberlerine göre Joe Biden delege sayısında ve genel oylamada (resmi olmayan sonuçlara göre) yarışı önde götürüyor. Amerikan yayın kuruluşu CNN iki kaynağa dayandırdığı haberinde, ABD Başkanı Trump'ın dün Cumhuriyetçi valilere öfkeli telefonlar açtığını yazdı. Trump'ın aradığı valiler arasında Arizona Valisi Doug Ducey, Georgia Valisi Brian Kemp ve Florida Valisi Ron DeSantis'in bulunduğu öğrenildi. Öte yandan CNN, 'Demokrat Joe Biden'ın Arizona'yı kazandığı Amerikan Fox News tarafından duyurulduktan sonra Trump'ın yardımcılarına derhal dava açmaları yolunda talimat verdiğini' yazdı. ABD seçimlerinde adayların yarışı sürüyor.

Tüm dünya gibi Türkiye'de de 3 Kasım'da yapılan ABD Başkanlık Seçimleri'nde kimin önde olduğu merak ediyor. Sonuçlar henüz netleşmiş değil... ABD Başkanı Donald Trump cephesi, geride göründükleri ve sonucu belirleyecek eyaletlerde oyların sayımının durdurulması ve yeniden sayılması için mahkemeye başvuruda bulundu. AP haber ajansının verilerine göre; Demokrat aday Joe Biden yarışı önde götürüyor. Başkanlık için 270 delegenin kazanılmış olması gerekiyor. Joe Biden'ın delege sayısı 264, Donald Trump'ın ise 214.

Anahtar Kelimeler:
AbdSeçimTrumpBiden
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876