Öne Çıkanlar Samsun atakum
banner797

Dağıstanlı için TBMM'de tören düzenlendi

Vefat eden olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi MUSTAFA DAĞISTANLI için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tören düzenlendi.

Antalya'da tedavi gördüğü özel hastanede 91 yaşında hayatını kaybeden olimpiyat ve dünya şampiyonu, Samsun eski milletvekili Mustafa Dağıstanlı'nın cenazesi, oğulları Oğuzhan ve Hakan Dağıstanlı ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan tarafından hastane morgundan alındı.

"Son beş gündür yoğun bakımdaydı"

 TBMM'de tören düzenlenenlen Mustafa Dağıstanlı, Kocatepe Camisi'nde ikinci namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MUSTAFA DAĞISTANLI

Olimpiyat ve dünya şampiyonu, eski milletvekili Mustafa Dağıstanlı, 1956 ve 1960 yıllarında 2 kez olimpiyat şampiyonluğu yaşarken; 1954, 1957 ve 1959 yıllarında ise 3 kez dünya güreşinin zirvesinde yer almıştı.

Dağıstanlı, 1973-1980 yılları arasında Samsun Milletvekili olarak TBMM'de görev yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.