Öne Çıkanlar Dayandı futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Erdoğan, Türkiye-İzlanda maçını izledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı stadyuma gelişinde; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz karşıladı.

Karşılaşmayı tribünden takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, maç çıkışı yaptığı açıklamada, ABD ziyareti dönüşü maça geldiğini anımsatarak, "Öncelikle gerçekten uzun ve yorucu bir yolculuk ama her şeyden önce millî maçımızı özellikle izleyelim istedik. Bu anı beraber yaşayalım istedik. Önümüzde bir Andorra maçı var. Andorra maçıyla beraber Fransa'yla yarışıyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin gruptaki rakibi Fransa'nın da maçı olduğunu anımsatarak şu değerlendirmelerde bulundu:
"Bu akşam öyle ya da böyle bir puanı aldık. Bununla birlikte de Fransa'nın maçı ne olur bilemiyoruz. Onların da saat olarak geç başlıyor. Dolayısıyla çok genç ve dinamik bir takımımız var. Gerek defansta gerek ofansif olarak da gerektiğinde ani olarak gayet güzel ataklarla rakiplerin korkulu rüyası hâline gelebiliyor. Bundan dolayı başta Şenol Hocamızı ve teknik kadroyu kutluyorum. Sporcularımızı kutluyorum. Federasyonumuzun Başkan ve yönetimini tebrik ediyorum. Şimdi son maçı da hayırlısıyla başarıp ondan sonra yolumuza devam edelim diyorum. Milletimiz için hayırlı olsun."

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeIzlandaEuro 2020
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.