Öne Çıkanlar Midye hırsızlık olayı
banner867

Haftalık hava durumu
banner852

Soğuk havalar yurdun büyük kesimini etkisi altına alırken Meteoroloji'den peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ankara dahil olmakla birlikte İç Anadolu'da birçok kentte kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini hissettireceği belirtilirken İstanbul'da da yağışlı havanın etkili olacağı bilgisi geçildi. Valiliklerden 'Okullar tatil edildi' açıklamaları gelmeye başladı.

 Yurdun büyük bir kesimin etkili olan soğuk ve yağışlı hava birçok bölgede kar şeklinde görülürken Meteoroloji'den açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ankara'da geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışının etkisini azaltsa da zaman zaman yağmurla birlikte görülmesi beklenirken, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve diğer bölgelerdeki birçok ilde kar yağışı hafta başından itibaren etkili olacak. Marmara Bölgesinde gelen son dakika haberine göre İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. Eskişehir, Afyonkarahisar Kütahya ve Sivas'tan kar tatili haberleri geldi. Dün akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da yoğun sağanak etkili oluyor. Sabah 7.30 itibariyle yüzde 76'a ulaşan trafik, işe yetişmeye çalışan İstanbullulara zor anlar yaşatıyor. Yağışın 3 gün daha devam etmesi beklenirken Meteoroloji dün fırtına uyarısında bulunmuştu.

Samsun'da ise durum farklı, hava sıçaklıklarında değişme olmayacak, mevsim değerlerine göre sıcaklıklar devam edecek.Hafta boyunca yağışlar görülsede Kar yağışı olmayacak.Orta Karadenizin yüksek yerlerinde kar yağışının olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraHAVA DURUMU
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876