Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

İlk milli deniz topu üretildi
banner852

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"; sanayiimizi yerlileştirme çabalarımıza yaklaşık 1 yıl önce deniz topunu da ekledik. Ülkemizin bu alanda dışa bağımlılığını ortadan kaldırmayı hedefledik." Dedi.

Erdoğan";Türkiye bir defa daha başarılamayanı başardı… 12 ay gibi rekor bir sürede millî deniz topumuzu ürettik.16 kilometre etkili menzile sahip olan, 5 farklı atış modu ile dakikada 80 atış yapabilen, millî imkânlarla geliştirilen dijital atış kontrol sistemiyle donatılan bu silah sayesinde donanmamız daha da güçlenmiştir." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan";Bu silah sisteminin envantere girmesiyle birlikte yurt dışından tedarikte karşılaşılan yüksek maliyet ve gizli ambargolar da artık tarihe karışacaktır.Millî deniz topumuz ülkemize, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hayırlı olsun. 

Anahtar Kelimeler:
Deniz Topu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876