Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Karaaslan`dan  yeni yıl mesajı

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Müjdeleri, sevinçleri, acıları ve hüzünleriyle 2020 yılını geride bırakıyoruz. Tüm dünyaya yayılan ve bir sağlık krizi olmanın ötesine geçerek ekonomik, sosyal, kültürel ve ticari hayatın yeniden şekillenmesine neden olan koronavirüs salgını nedeniyle insanlık olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Maske, mesafe, temizlik kurallarının hayatımıza dâhil olduğu, alışkanlıklarımızda büyük farklılıklar meydana getiren bir süreci hep birlikte yaşıyoruz.

En güvenli yerler olarak gördüğümüz evlerimizde kaldığımız, kısıtlama tedbirlerinin uygulandığı günler yaşadık. 2020, bir nefes sıhhatin ve sağlığın her şeyden önemli ve öncelikli olduğunu bir kez daha anladığımız yıl oldu. 2020; bir yandan zorlu imtihanların, acı kayıpların yılı olurken öte taraftan ülkemizin her alandaki mücadelesinin başarıyla taçlandığı bir yıl olarak kayıtlara girdi.

Yeni yıl; yeni başlangıç, yeni umutlar ve yeni hedefler demektir. Aynı zamanda; gayretin, azmin, mücadelenin var olması demektir. İşte biz de bu düşüncelerle 2021’i, ulaşılacak büyük başarıların yılı olarak görüyoruz.

Yeni yılda, salgınla mücadelemizin başarıya ulaşacağına ve ülkemizin, Covid-19 sonrası dönemde yeniden şekillenecek dünyada, öncü rol üstleneceğine olan inancımız tamdır. Sevdiklerimizle yeniden kucaklaşacağımız, sosyal hayatın ve dolayısıyla ekonominin yeniden canlanacağı günleri 2021’de hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Yeter ki tedbirlere tavizsiz uyalım. Sağlıkta, sosyal politikalarda, adalette, ekonomide, terörle mücadelemizde, dış politikada, kısacası her alanda ülkemizi güçlendirerek, devlet-millet dayanışması içinde hedeflerimize birer birer ulaşmak ve önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf etmek için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz.  

Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde girdiğimiz 2021 yılının aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, umutların çoğaldığı, barış ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.