Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Kılıçdaroğlu açıklamazsa ben açıklayacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün İzmir'de yaptığı açıklamalarda böyle bir şey olmadığını kesin dille belirtirken, konunun muhattaplarından olan Muharrem İnce de görüşmeyi yalanladı. Sözcü yazarı Rahmi Turan ise, haber kaynağınının Talat Atilla olduğunu duyurdu. Talat Atilla sosyal medya hesabından "Kılıçdaroğlu'nun açıklama yapmasını bekliyorum" dedi.

Gazeteci Rahmi Turan, ‘CHP’li bir ismin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP’nin genel başkanlığı için Külliye’de bir görüşme gerçekleştirdiği’ iddiasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kesin bir dille yalanladı, Kılıçdaroğlu ise iddiayı kabul etti. Tekrar sahneye çıkan Turan, Külliye’ye giden ismin Muharrem İnce olduğunu açıklayınca CHP’de ortalık karıştı. Turan, İnce’nin tepkisi üzerine kaynak olarak gazeteci Talat Atilla’ya işaret etti. Atilla da kaynağının CHP’li olduğunu ve iddiayı Kılıçdaroğlu’na da doğrulattığını açıkladı.

Dedikoduların hepsinin CHP Genel Merkezi'nde üretildiğini söyleyen Muharrem İnce "CHP bu pisliği temizlemelidir. Kılıçdaroğlu 'Şaşırmadım, biliyorum isim veremem' dedi. Şaşırmadıysanız bunu biliyorsunuz demektir. Öğrenmek benim hakkım. Muhakkak hesaplaşacağız" açıklamasında bulundu.

Muharrem İnce'nin açıklama yaptığı sırada Talat Atilla sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı.

Atilla'nın açıklaması şöyle:

"Kılıçdaroglu'nun açıklama yapmasını bekliyorum.. Daha önce yaptığım açıklamanın arkasındayım. Açıklama makul bir sürede gelmezse yeni bir açıklama daha yapacağım..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.