Öne Çıkanlar Samsun master
banner798

Novorossiysk Belediyesinden Milletvekili Yılmaz'a berat
banner852

Rusya Federasyonu Novorossiysk Büyükşehir Belediyesi meclis kararıyla  AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a ender kişilere uygun görülen berat verilmesi kararı aldı.


AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz'a, Rusya Federasyonu Novorossiysk Büyükşehir Belediye Meclisi'nin oy birliği ile kabul ettiği berat kendisine teslim edildi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Rusya Federasyonu Novorossiysk Büyükşehir Belediyesi 2010 yılında kardeş şehir olmuştu. Bu süre içerisinde iki ülke şehirlerinin kaynaşması, her alanda gelişiminin sağlanması, ekonomik bağların kurulması, şehirlerde yeni projelerin üretilmesi gibi bir çok çalışma gerçekleştirildi.


Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, iki kentin gelişimi ve bağlarının güçlenmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Novorossiysk Büyükşehir Belediyesi milletvekili Yılmaz'ın verdiği önemli katkılar ve çalışmalar için meclisine ender kişilere verilen berat kararı alınması için teklifte bulundu. Meclis oy birliği ile aldığı kararla, Yusuf Ziya Yılmaz'a berat verilmesi kararı aldı.


"İKİ ÜLKE ŞEHİRLERİ KAYNAŞTI" 


Belediye Dış İlişkiler Başkanı Sayın Pavel Pakusaev, Yılmaz'ı Samsun'daki ofisinde ziyaret ederek kararı ve beratı iletti. Novorossiysk Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı karardan onur duyduğunu ve çok nazik bir davranış gerçekleştiğini ifade eden Yılmaz, "İki şehrin kaynaşması için kardeş şehir protokolünü 2012 yılında imzalamıştık. Bu süreçte iki kent güzel dostluklar, diyaloglar kurdu. Şehirlerin kaynaşması,  gelişimine katkı vermek için projeler ürettik. Belediye meclisinin aldığı kararla şahsıma tebliğ edilen berat ve karar metnini almak beni çok mutlu etti." dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876