Öne Çıkanlar Veysel Eroğlu Çanakkale
banner867

PTT’den "15 Temmuz Konulu Özel Gün Zarfı
banner852

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından 15 Temmuz 2020 tarihinde tedavüle çıkan "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konulu özel gün zarfları, 5,00 TL bedelle www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve abone sayısı kadar PTT iş yerlerinde satışa sunuldu.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT işyerlerinde yoğunluk yaşanmasını önlemek ve müşterilerin filatelik işlemlerini PTT işyerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 15 Temmuz 2020 tarihinde satışa sunulan özel gün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay içerisinde satın alınması halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşteriler için hazırlanan filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özel tarih damgası ve posta damgası talepleri, 15 Temmuz 2020 tarihi itibari ile 3 ay içerisinde tarafımıza iletildiği takdirde karşılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876