Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Soylu 'Çocuktan al haberi' paylaşımı yaptı
banner852

Kılıçdaroğlu'na, "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain" diyen çocukla ilgili İçişleri Bakanı Soylu'dan da açıklama geldi. Bakan Soylu, "Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, konuşmasını gerçekleştirdikten sonra beraberindeki heyeti ve bakanları kurdele kesme töreni için sahneye davet etti. Bu sırada Erdoğan, ağlayan bir çocuğu görünce korumalarına talimat vererek sahneye aldırdı.

"O ADAM HAİN"

Küçük çocuk sahneye çıktıktan sonra, "Bay Kemal, Cumhurbaşkanı amcamın karşısında kim? O adam hain hain. En iyi adam burada, oyunuzu ona verin" diye konuştu.

"EREN BÜLBÜL'ÜN KATİLLERİNİN ARKADAŞLARINA 'HAİN' DEMİŞ"

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir çocuk ağlar, Cumhurbaşkanı merak eder. Çocuk, derdini anlatır ve ardından Cumhurbaşkanımızın elinden mikrofonu kapmak ister. Herkes çocuğun atikliğine tebessüm ederken lider, çocuğu kırmaz... Çocuk, Eren Bülbül'ün katillerinin arkadaşlarına 'hain' demiş. 'Çocuktan al haberi'" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876