Öne Çıkanlar Emirefendi mahallesi Resai Erden
banner797

Türkiye'de 170 terörist var

Süleyman Soylu, 24 TV'de yayınlanan Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün sorularını yanıtladı.

Doğu ve güney doğudaki çocukların Türkiye'nin geleceğine ortak olmak için okuduğunu ve buna imkan sağlandığını belirten Bakan Soylu, "8-9 yaşındaki bir çocuğun Murat Karayılan'la ne ortak noktası olabilir? Bir tek ortak nokta var emperyalizmin, Batı'nın dayatması. Bizim ülkemizde de var Batı'ya tapıyorlar. Biz onların ekonomik seviyesine gelelim dünya bir gül bahçesi gibi açar. Biz öyle bir milletiz. Zenginliğini etrafındaki her yere hissettiren bir milletiz. Bu millet 'biz millet'tir." dedi.

"TÜRKİYE'DE 170 TERÖRİST VAR"

"Şimdi 170 terörist var Türkiye'nin içerisinde. Teslim olsalar ne güzel olur. Gelseler 'Türk adaletine teslimiz' deseler inanın bambaşka bir tablo başlar." ifadesini kullanan Bakan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:Biz terörle mücadeleyi çocuklarımızın aklını bir daha kimse çelmesin diye yapıyoruz. Dünya ne kadar güçlü olursa olsun bir daha aklından böyle bir şey geçmesin.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Türkiye'de 170 terörist var teslim olsalar ne güzel olur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 TV ekranlarında Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına katıldı. Türkiye'de 170 teröristin kaldığını açıklayan Bakan Soylu, 'Teslim olsalar ne güzel olur. Gelseler 'Türk adaletine teslimiz' deseler inanın bambaşka bir tablo başlar.' ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: Tüm terör örgütlerini toprağın derinliklerine gömüyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de yapımı tamamlanan 96 tesisin toplu açılış töreninde konuştu. Ay yıldızlı bayrağın Türkiye'nin her köşesinde dalgalandığını ifade eden Soylu, 'Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye'de, bu aziz milletin sabrı ve iradesiyle bugün tüm terör örgütlerini bir daha bu ülkede adlarından bahsedilmemek üzere toprağa gömüyoruz.' dedi.

Anahtar Kelimeler:
TeröristSüleyman Soylu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.