Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra havza
banner798

Yılmaz'dan bakan yardımcısı Demircan'a ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, bir süre önce Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığına atanan Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret etti, mecliste konuklarını ağırladı.

Ankara'da çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ile birlikte bir süre önce göreve atanan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti, görevinde başarılar diledi.

Milletvekili Yılmaz, mecliste de konuklarını ağırladı. Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü ilçe başkanı Mehmet Kurt, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve AK Parti Salıpazarı İlçe İsmail Yaman ile Memur-Sen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve sendika başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu arada Yılmaz, özel bir konuğuyla bir araya geldi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Otizmli Kaan Ersan, Samsun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özlem Temiz ile Ayşenur Akça'yı konuk etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.