Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, BAŞARILI SPORCULARI KABUL ETTİ
 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, uluslararası organizasyonlarda madalya kazanan Milli Sporcuları kabul etti.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, uluslararası organizasyonlarda branşlarında madalya kazanan Milli Sporcuları kabul etti. Bakanlık makamında gerçekleşen kabulde, madalya kazanan sporcuları tebrik eden Bakan Çağatay Kılıç, " Güzel duyguları bize yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Daha büyük başarılar elde edeceğinize inanıyorum. En büyük amacımız, sizin daha da büyük başarılara imza atabilmenizdir. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız." dedi.


Kabulde, Erzurum 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF), Dünya Gençler Curling Şampiyonası, Artistik Cimnastik Dünya Kupası, Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası, Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası, U21 Erkekler Salon Hokeyi Avrupa Şampiyonası, Dünya 20 Yaş Altı Buz Hokeyi Şampiyonası Division III'te madalya kazanan sporcular hazır bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.