Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner797

2 kilometrelik fener alayı, 400 metrelik Türk bayrağı ile yürüyecekler

Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın resmi kutlama programı, yarın saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayacak. Törenin ardından 'Gençlik Yürüyüşü' düzenlenecek. Törene katılanlar, Cumhuriyet Meydanı'ndan tramvay yolunu takip ederek Karaalioğlu Parkı'na kadar yürüyecek. Mariobet Yürüyüş tamamlandıktan sonra Karaalioğlu Parkı'ndaki kutlama etkinlikleri başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak ve çeşitli gösteriler sunulacak.

19 Mayıs kutlamaları kapsamında Karaalioğlu Parkı'nda oluşturulan festival alanında gün boyu geleneksel sokak oyunları, okçuluk, dart, mini golf, tenis, masa tenisi ve badminton turnuvası, muay thai ve karate gösterileri, cimnastik gösterisi, dilek balonu uçurtulması etkinlikleri düzenlenecek.

FENER ALAYI VE KONSER

Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı, Cumhuriyet İçin Antalya El Ele Platformu ile birlikte hazırladığı programla kutlayacak. Muratpaşa Belediyesi'nce organize edilen kutlamalar, 19 Mayıs Perşembe saat 19.00'da Konyaaltı Varyant'ta fener alayı ile başlayacak. Vatandaşlar, yaklaşık 2 kilometrelik fener alayında, 400 metrelik Türk bayrağı ve meşalelerle yürüyecek. Fener alayının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'de Edip Akbayram konseri gerçekleştirilecek.

BÖLGEDE KUTLAMALAR


Afyonkarahisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, yarın saat 09.00'da Kocatepe Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, ardından Atatürk Spor Salonu'nda törenler yapılacak.

Isparta'da 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yarın 08.30'da İstasyon Meydanı'ndan başlayıp Valilik binası önünde sona erecek Gençlik Yürüyüşü yapılacak. Kutlamalar çelenk sunumu ve törenle devam edecek.

Burdur'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yarın 09.45'te başlayacak Şeker Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı arasında 'Gençlik ve Halk Yürüyüşü' düzenlenecek. Sonrasında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunumu ve kutlama etkinlikleri yapılacak. Burdur Belediyesi tarafından ise akşam Meşaleli Gençlik Yürüyüşü ve Gençlik Konseri yapılacak. Saat 20.30'da Köprübaşı mevkiinden başlayacak meşaleli yürüyüş ardından Şeker Meydanı'nda şarkıcı Buray konser verecek. 





Anahtar Kelimeler:
AntalyaFener Alayı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.