Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Ahmet Mücahid Yıldız, Alaçam’ı Alaçam’da Doyuracağız!
banner852

Milletin parasını en verimli şekilde kullanarak hizmet edeceklerini vurgulayan Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’İsraf ve yolsuzluğun önüne geçeceğiz. Partizanlık ve adam kayırmacılık yapmayacağız. Belediyenin mali kaynak ve imkânlarını yerinde ve isabetli kullanacağız.’’ dedi.

İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ

Alaçam’ı Alaçam’da doyurmanın mücadelesini vererek göçü engelleyeceklerini söyleyen Ahmet Mücahid Yıldız, ‘’Alaçam sürekli olarak göç vermekte ve köylerimiz boşalmaktadır. Gençler Alaçam’da istihdam alanlarının kıtlığı sebebiyle Büyükşehirlere göç etmektedir. Bu anlamda biz istihdam alanlarının oluşturulması noktasında ciddi bir gayret ve çabanın içerisinde olacağız. Yatırımcılara şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hertürlü kolaylığı sağlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AlaçamMücahid Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876