Öne Çıkanlar Bafra Ovası 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bahçeli’den Karapıçak’a 50. Yıl Hediyesi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Başkanlığında düzenlenen MYK, MDK Üyeleri ve İl Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya katıldı.

Ankara MHP Genel Merkezinde düzenlenen ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın da katıldığı MYK-MDK-İl Başkanları Ortak Toplantısında konuşan MHP Genel Başkan’ı Devlet Bahçeli “Cumhuriyet tarihinin en kilit, en kritik, milli beka açısından en stratejik seçimlerden birisi olan “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri” 33 gün sonra yapılacaktır. Aziz milletimiz bir kez daha tarihi iradesini sandığa yansıtacak, beş yıllık süre için emaneti ehline teslim edecektir. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta ‘Sağduyunun Birlikteliği’ galip gelecektir. 31 Mart’ta Türkiye sevdası ön alacak, cumhurun istiklal ve istikbal hedefleri mutlaka öne çıkacak, demokratik yarışta ipi göğüsleyecektir.” diyerek Cumhur İttifakına ve 31 Mart yerel seçimlerine vurgu yaptı.

Bahçeli konuşmasında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin bekayla ne ilgisi var diyenlerin niyetleri bozuk olduğu belirterek “İlhamını Türkiye muhaliflerinden almış, günü birlik heveslerin peşine takılmış, çıkar birlikteliklerin yörüngesine tutunmuş siyasi defoların bekayı özümseyip lazım gelen fedakârlıkları yapması doğal olarak imkânsızdır. Çünkü fıtratları, mizaçları ve siyasi mazileri buna müsaade etmeyecektir.” Dedi.

Toplantının önemine vurgu yapan Bahçeli, MYK-MDK ve İl Başkanları Ortak Toplantısında gelecekteki siyasal süreçlerin tüm yönleriyle analiz edilip görüşüldüğünü belirtti.

Cumhur İttifakının Türkiye’nin tek umudu ve çaresi olduğu belirten Bahçeli “Bu kapsamda gereği neyse yapılacak, hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayacaktır. 3 Mart 2019 tarihinde aday listelerinin kesinleşmesiyle birlikte çalışmalarımız daha da yaygınlaşacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin yegâne umudu, yegâne çaresidir. Hiçbir çıkar ilişkisi olmadan yalnızca Türkiye ve Türk milleti için yapacağımız halis çalışmalarda Cenab-ı Allah bizi ümit ve niyazım odur ki, yalnız bırakmayacaktır.” Dedi.

Abdullak Karapıçak’a 50. Yıl Hediyesi

Toplantı sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 50. Yılı münasebetiyle hazırlanan hediye takdiminde MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a da hediyesi Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından verildi.

50. yıl anısına hazırlanan ve içerisinde 50. Yıl için özel bastırılan 50. Pulu, 50. Yıl heykeli, 50. Yıl rozeti ve 50. Yıl anı parasının da içinde bulunduğu hediye paketini alan Karapıçak, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.