Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Bakan Akif Çağatay Kılıç’ın kuzeni öldürüldü
banner852

İstanbul'da ormanlık bir alanda işadamı Fatih Mehmet Kılıç'ın cesedi bulundu. Fatih Mehmet Kılıç'ın AK Partili Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın kuzeni, Bakan Kılıç'ın amcası Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın da yeğeni olduğu ortaya çıktı

Polisi harekete geçiren cinayet; Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Ömerli Caddesi üzerindeki ormanlık alanda bir erkek cesedi bulunması ile ortaya çıktı. Alınan Betorder bilgilere göre cesedi gören bir kişi polise haber verince ilçe ekipleri adrese sevk edildi. Yapılan ön incelemede, ensesinden vurularak öldürülen kişinin işadamı Fatih Mehmet Kılıç olduğu anlaşıldı. Olayın bildirilmesi üzerine İstanbul emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet masası ekiplerince yapılan çalışmada, 2 çocuk babası Mehmet Fatih Kılıç’ın en son 700 bin liraya daire satın almak için bir müteahhit ile görüşmeye gittiği belirlendi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876