Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner797

Bakan Çavuşoğlu'dan Hollandaya sert sözler
Hollanda'nın tüm engellemelerine rağmen bugün Roterdam'a gideceğini açıklayan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse yaptırımımız çok ağır olur." dedi.

AB Türkiye'yi oylamaya devam etmek istiyor. Almanya hatasını anladı! Şimdi de Hollanda var. Hollandalı Wilders Nazi gibi hareket ediyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı'nı uçağı kaldırmamakla tehdit ediyor. Ama bugün gideceğim. Bir Wilders'in kuyruğuna takılmışlar.  Biz ne yaparsak yapalım Türkiye bir şey yapmaz zamanları geçti artık."

Hollanda'nın yasak uygulamalarını faşizan olarak nitelendiren Çavuşoğlu, tüm engellemelere rağmen bugün Roterdam'a gideceğim, ziyaret nedeniyle tansiyon artacaksa artsın. Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse, eğer böyle bir şey yaparlarsa, ekonomik ve siyasi bizim Hollanda'ya karşı yaptırımımız çok ağır olur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.