Öne Çıkanlar bafra celtik
banner797

Bakanlar Kurulu'ndan acele kamulaştırma kararı


İçişleri Bakanlığı'nın talelebi ile Bakanlar Kurulu'ndan alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yer alan acele kamulaştırma kararına göre, Diyarbakır'ın Sur İlçesi İskenderpaşa ile Bağlar İlçesi Kayapınar Mahalallesi'nde, Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Elki ile Cizre İlçesi'nin Nur Mahallesi'nde yeni polis güvenlik noktaları oluşturulacak.



Yeni polis güvenlik noktaları ile ilgili alınan kararda acele kamulaştırılacak olan parsel ve ada numaralarıda belirtildi. Buna göre, Bağlar Kaynartepe Mahallesi'nde 4 bin 270 metre kare, Sur İskenderpaşa Mahallesi'nde 379 metre kare, Büytüşşebap Elki Mahallesi'nde 2 bin 666 metre kare, Cizre Nur Mahallesi'nde ise 30 bin 277 metre karelik alan kamulaştırılacak. 



Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırKarar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.