Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner797

Cumhurbaşkanı Erdoğan;"16 Nisan Yeni Bir Diriliştir"


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu’daki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Anayasa değişikliği ile milletimizin layık olduğu, geleceği için lazım olan yönetim sistemine kavuşturmak istiyoruz. 16 Nisan’da sandıkta vurulacak her ‘evet’ mührü, 2023 Türkiye’sine giden yola döşenmiş bir taş olacak. 16 Nisan’da sandıkta vurulacak her ‘evet’ mührü, 2053 ve 2071 vizyonlarının şekillenmesi için atılmış birer çizgi olacaktır” dedi.

Vatandaşlardan, büyük, güçlü, müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan’da ‘evet’ demelerini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, o gün Türkiye’nin yeni ve aydınlık bir geleceğe hep birlikte kavuşturulacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin tarihî bir yol ayrımında olduğunu, halk oylamasında, Türkiye’nin yeni yönetim sistemiyle ilgili tercihin ortaya koyarak ya mevcut sistemle devam edeceğini ya da Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine geçeceğini kaydetti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.