Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Romanya
banner798

Cumhurbaşkanından Diyarbakır'a müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenini gerçekleştirmek üzere Diyarbakır'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

Erdoğan, şunları söyledi:

ERGANİ VE BİSMİL'E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Diyarbakır'ın Ergani ve Bismil ilçelerine bu yıl doğalgazı veriyoruz. PKK terör örgütü yaptıklarımızı bombalıyor. Bunlar hain, alçak, bunlar benim Kürt kardeşlerimi sevmiyor. Sormak lazım, burada belediyeler elinizdeyken ne yaptınız? Kayyumlar atandı bakın her yer nasıl değişmeye başladı. Bir de bu aşk meselesi. Diyarbakır'ı şanına yakışır stadyuma da kavuşturmak istiyoruz. İnşallah bu yıl Ağustos ayında hizmete girecek. GAP'ın en önemli sulama projelerinde de Diyarbakır'ı 1 milyon alanı sulamaya açacak baraj ve tesislerin çalışmaları sürüyor.

Suriçini Diyarbakır'a ve bölgemize yakışır hale getirmek istiyoruz. Çok sayıda tarihi eser olduğu için çalışmalar hassas ilerliyor. Bölgenin alt yapısı baştan sona yenileniyor. Sokaklar tümüyle elden geçiriliyor. Suriçine ilk etapta 44 sonrasında 2 bin Diyarbakır evi yapıp turizmin hizmetine sunacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.