Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Diyarbakır Büyükşehir'e kayyum atanacak
banner852

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Meclis üyesi olan eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkemede 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklamalarının ardından, Belediyeye kayyum atanacağı belirtildi. Yetkililerden aldığı bilgiye göre, atanacak olan kayyumun dışarıdan olmayacağı bir kamu görevlisi olacağı ve görevlendirmenin daha önce çıkarılan KHK kapsamında en kısa sürede yapılacağı belirtildi. İçişleri Bakanlığı tarafından kısa sürede atanacağı belirtilen kayyum için istişareler yapıldığı ve bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakamın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanacağı belirtildi.

BELEDİYE'NİN ETRAFINDAKİ POLİS ÖNLEMLERİ SÜRÜYOR

Kışanak ve Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra Büyükşehir Belediyesinin çevresi polis bariyerleri ile kapatılırken, çok sayıda polis ekibinin Belediye önündeki nöbeti sürüyor. Belediye çalışanlarının ise, polisin kimlik kontrolü ile belediye binasına giriş çıkış yaptıkları belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876